29. joulukuuta 2015

Viva la Diva Perfect Nudies

Ahh, maailman paras asia on se, kun löytää jotain aivan mahtavaa kosmetiikkaa. Tämän tunteen koin eilen, kun olin äitini kanssa shoppailemassa Jumbossa. Löytyi nimittäin sellainen rakkauspaletti että oksat pois!

viva la diva perfect nudies

Olisin voinut ostaa tämän paletin jopa pelkästään ulkonäkönsä vuoksi :'D Violettihan on tunnetusti lempparivärini. Perfect Nudies - Eyeshadows with a touch of plum on ensisilmäyksellä todella upea paletti. Mutta leuka loksahti sävyt nähtyäni vielä enemmän!

viva la diva - perfect nudies

Arvaatteko jo, mikä sävy sai minut juoksemaan kassalle paletin kera? Jep, tuo 'plum' sävy. Ristus mikä upeus!

sävyt 1

Paletissa on monipuolisesti vaaleita ja tummempia sävyjä. 6 mattasävyä, 6 helmiäistä ruskeaa sävyä ja 2 sävyä, joissa on häivähdys luumua.

sävyt 2

Pakko todeta, että todella monipuolinen luomiväripaletti. Hurahdin ihan tuohon luumunsävyyn ja kokeilinkin heti tänään tätä palettia. Pigmenttiä löytyy, helppo häivyttää ja ainakin ne 3 sävyä jotka kokeilin, olivat hyvälaatuisia. Laitoin 'Plum'-sävyä luomivakoon ja se korosti kivasti vihreitä silmiäni.

Ostin paletin Kicksistä hintaan 21 €. En ollut edes aikaisemmin törmännyt tähän palettiin, tosin syy siihen voi olla se että en edes muista koska olisin viimeksi käynyt Kicksin liikkeessä :''D Terveisin mökkihöperöinen äitiyslomalainen... Onneksi siihenkin nyt tulee muutos kun palaan kouluun ja alan käymään Jyväskylän keskustassa taas.
Yksi asia tässä paletissa häiritsee hieman ja se on tuo peltipakkaus. Minulla on vähän hankaluuksia aukaista sitä - pelottaa että kynnet hajoo... Vähän jäykkä avata ja tuo pelti ei tunnu niin kivalta.

Onko tämä jo vanha tuttavuus teille? Mitä mieltä olette Viva la Divan meikeistä?

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole mitään vld:n meikkejä, mutta ymmärrän, toi plum on ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on entuudestaan vain yksi luomiväripaletti vldeeltä, joten oli jo aikakin ostaa lisää seuraa ;D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)