10. syyskuuta 2015

Vesimarmorointia

En muista olenko koskaan aikaisemmin esitellyt vesimarmorointituotoksiani blogissani, luultavasti en, koska kaikki ovat tähän asti menneet pieleen tavalla tai toisella. Tällä kertaa onnistuin paremmin kuin koskaan, jopa niin hyvin, että kehtaan nämä kynnet esitellä blogissani!

vesimarmorointi

Joo, vähän kuplia siellä täällä, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat aluslakan syytä. Kuvio ei ole täydellinen, mutta näin lähellä oikeaa kuviota vesimarmoroinnissa en ole koskaan ollut :D Oikeasti, nämä ovat minun mittapuullani onnistuneet!

vesimarmorointilakat

On aina hieman riskipeliä valita kynsilakat vesimarmorointia varten. Lakkojen täytyy olla just sopivia siihen, eli muun muassa tarpeeksi paksuja koostumukseltaan. Valitsin summa mutikassa nämä kaksi lakkaa, China Glaze Below Deck ja ButterLondon Bumsterin, ja ihme ja kumma: ne toimivat hyvin vesimarmoroinnissa!

lugyourdesignerbaggage

Muihin kynsiin kokeilin uutta China Glaze Lug Your Designer Baggagea, joka yllätti minut. Pullossa se näyttää paljon vaaleammalta, mutta kynnellä se on kuin tumma espresso kultahipuilla! Alkoi tehdä mieli kahvia tätä katsoessa haha...

lug your designer baggage

6 kommenttia:

 1. Jee, kiva kun onnistuit, tuli hauska kuviokin! :) Mä en oo vielä ees rohjennut kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile vaan, mutta älä ota paineita ellei ekalla kerralla onnistu! Nämä taitavat olla neljännet vesimarmorointini, ja nyt vasta onnistui jotenkuten :) tottakai jos nyt viel ahkerammin harjoittelis tätä , nii varmasti tulis viel parempaa jälkeä!

   Poista
 2. Hyvin onnistunut vesimarmorointi! :>

  VastaaPoista
 3. Onpas nätti lakkaus, hyvin oot onnistunut vesimarmoroinnissa ja värivalinnatkin on kauniin syksyiset ♥ Huomasin muuten vasta että täällähän on muuttunut ulkoasu! Uusi banneri on todella kivannäköinen, ei voi kuin tykätä vaikka edellinenkin oli kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värivalinta onnistui yllättävän hyvin haha :D Kiitos! Piti tehdä uusi kun edellinen oli ollut siinä jo yli puoli vuotta ja siinä oli talvisia lakkauksia... :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)