15. syyskuuta 2015

Vamppikynnet

Heh, näistä tuli mielestäni hieman miestennielijän tyyppiset kynnet... Mustaa, violettia, vähän bling blingiä. Vai mitä nämä teidän mielestä muistuttavat?

vamppi kynnet

Vähän kuvista puhe tässä samalla. Omistan kaksi kameraa: Canonin järkkärin ja Olympuksen pokkarin. Tähän asti olen ottanut kuvat blogiin pokkarilla, mutta tänään kokeilin järkkäriäni (nämä kuvat ovat siis järkkärillä otettu). Huomaako eron kuvanlaadussa? Käytänkö jatkossa pokkaria vai järkkäriä? Mielipiteitä? Apua kaivataan!

vamppikynnet

En oikein osaa käyttää tätä järkkäriä, esim asetuksista ei ole hajuakaan. Mitä ISO tarkoittaa yms, olen ihan pihalla! Joku voisi asentaa järkkäriini tarvittavat asetukset hyviä kynsikuvia varten :D

kynsilakat

Ja takaisin kynsiin! Tein pitkästä aikaa elmukelmu-kynnet, ja niihin on käytetty pohjalakaksi China Glazen Gothic Lolita (ihanan kylmäsävyinen lila) ja päälle töpötelty Orly Liquid Vinyliä. Muihin kynsiin olen laittanut kaksi kerrosta OPI Stay The Night, joka on mielestäni ihan vamppilakka haha. Kuvasta unohtui Fairy Dust, sitä on tottakai taas käytetty elmukelmu-kynsille, koska fairy dust the shit out of everything.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Heh, ironista että kotiäiti tekee vamppikynnet... onneks oon vaan kotona niin ei kukaan kylillä saa väärää kuvaa musta! :D

   Poista
 2. Hienot vampit! :D Kannattaa kuvata järkkärillä automaatilla, niin ei tarvitse murehtia asetuksista. Niitä ei sulle kukaan voi oikein valmiiksikaan laittaa, koska ne pitää aina säätää uusiksi valotuksen ym. mukaan kuitenkin. :D Suosittelen kyllä opettelemaan käytön, kyllä kuvat yleensä aina on järkkärillä otettuina parempia kuin pokkarilla. Riippuu tietty vähän, kuinka tasokas pokkari on. Itse kuvaan järkkärillä manuaaliasetuksilla. Pokkarilla mun kämpässä ei enää riittäisi valo enää ollenkaan, kun alkaa järkkärinkin kanssa loppua kesken. :) Sanoisin siis, että pokkari riittää oikein hyvin, mutta jos järkkärin omistaa, niin ehdottomasti opettelisin kuvaamaan sillä. Vaikka sitten päästään kyllä siihen, että järkkärin kanssa melkeinpä tarttee sen jalustan (jota mullakaan ei hitsi vie vieläkään ole), koska se on niin painava. Pokkarilla on helpompi kuvata yhdellä kädellä sen koon ja keveyden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi kuvata automaatilla koska silloin ei saa supermakroa päälle :( mutta mun täytyy nyt vähän perehtyä järkkäreiden maailmaan ja opetella sen käyttöä :) ja on joo kivan painava haha, mutta ihan hyvin sillä loppujenlopuks sai kuvattua kynsiä :)

   Poista
 3. Vamppikynnet ja Stay the Night, ihanuuksia :) Kandee opetella järkkärin käyttö jos kerran sellasen omistat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stay the night on nimeltään kans vähän vamppi :DDD "meille vai teille hä"
   voisin kyllä kaikkien rohkaisusta opetella järkkärin käyttöä :)

   Poista
 4. Vau mikä lakkaus, eikä ole mitenkään liian vampit :) ♥ Kuvista en osaa sanoa, mutta kyllähän sillä järkkärillä kuvaaminen kannattaa opetella kun sellainen löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toivottavasti eivät ole liian vampit, joudun menee joogaamaan näiden kanssa tänään haha :D
   Saan lainata miehen serkun jotain kirjoja miten käytetään canonin järkkäreitä, jospa se auttais!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)