19. syyskuuta 2015

Kynsikysymyksiä-haaste

Mee keksi hienon haasteen, johon hän haastoi meidät kaikki! Hänen alkuperäiseen postaukseensa pääset tästä. Oli sen verran kivoja kysymyksiä, että päätin itsekin vastata niihin. Toivottavasti sinäkin vastaat näihin kysymyksiin, linkitä kommenttiboxiin postauksesi!

Yleistä lakkaamisesta

Kuinka usein lakkaat kyntesi?

Se vaihtelee todella paljon... Mutta yritän ehtiä vähintään kaksi kertaa viikossa, useamminkin olisi kiva!

Kauanko kulutat aikaa yksien kynsien parissa? 

Itse lakkaamiseen ja koristeluihin varmaan tunnin, sitten kuivatteluun menee vähintään pari tuntia ettei voi tehdä mitään (muuta kuin katsoa telkkaria ja datailla ;) )

Mikä sai sinut aloittamaan lakkaamisen?

Olipa kerran yksi todella tylsä perjantai-ilta kotona (koska olin silloin vielä 17v...). Katsoin Youtubesta jotain kauneusvideoita, kampauksista ja meikkaamisesta. Kunnes yhtäkkiä eteen pomppasi kynsivideo, jossa tehtiin hammastikulla tosi hieno (ja helppo) koristelu. Kokeilin sitten itsekin kun nyt kerran hammastikkuja kotoa löytyi, ja heh, tässä sitä nyt ollaan...

Mikä sai sinut jatkamaan lakkaamista? 

Kaverit kehui kynsiäni koulussa, lakkasin niiden kynsiä välitunnilla ja vapaa-ajalla katsoin lisää kynsivideoita ja aloin lukea kauneusblogeja. Innostus vaan kasvoi ja kasvoi!

Mikä on parasta kynsien lakkaamisessa?

Se, että on niin naisellinen olo, vaikka olisi ilman meikkiä. Minun mielestäni on pahempi kulkea ilman lakkaa kynsillä, kuin ilman meikkiä :D tunnen itseni hirveen alastomaksi ilman lakattuja kynsiä...

Mikä kynsien lakkaamisessa ärsyttää?

Lakkojen poistaminen ja lakkojen pitkä kuivumisaika (tiedetään, tiedetään, löytyy pikakuivattajiakin...)

Missä lakkaat kyntesi?

Lakkauspisteelläni!


Välineet ja tekniikat

Mistä lakkailun välineestä et luopuisi?

Hmm... Dotting toolista, koska sillä saa tehtyä hienoja koristeluita mutta sillä poimin myös aina esim strassit.

Mikä on lempitekniikkasi?

Liukuvärjäys ja elmukelmukynnet. Niitä on varmaan useimmiten blogissani :D

Mitä tekniikkaa et ole vielä kokeillut, mutta haluaisit?

En ole kokeillut leimojen maalaamista, mutta en myöskään haluaisi sitä kokeilla... Olen maailman surkein leimaaja, joten lopputulos olisi varmaan katastrofi :D Jotain, mitä haluaisin oppia, on one stroke flower akryylimaaleilla.

Mitä tekniikkaa et osaa tai halua käyttää? 

En osaa leimata, joten blogissani ei näe leimailua... Mikä kyllä harmittaa minua, mutta en vain osaa!

Miten lakkaat kyntesi, jos on vähän aikaa? 

Luottolakalla, ilman koristeluita. Melko usein joku tekstuurilakka, koska ne kuivuvat nopeasti ja ovat näyttäviä ilman koristeluita.

Mistä saat ideat lakkauksiisi? 

Instagramista (nappaan aina screenshotin kun vastaan tulee hieno lakkaus) ja muiden blogeista. Katson paljon youtube-videoita, joten niistäkin saan inspiraatiota.

Mikä on uusin villityksesi?

Tekstuurilakkojen käyttäminen aksenttikynsinä... Tungen niitä tekstuurilakkoja jokaiseen lakkaukseeni... :D

Mainitse kolme must have -tuotetta tai  huippulöytöä sun kynsitarvikelistalla?

Kynsinauhavoide (käytössä tällä hetkellä Dermosilin), essencen asetoniton kynsilakanpoistoaine ja essence studio nails pro white (valkaiseva aluslakka).

Kynsilakat

Millä lakoilla lakkaat mieluiten?

Tällä hetkellä kaikki ruskeat, harmaat ja nudet ovat ehdottomasti lempparilakkojani. Jos merkeistä puhutaan, niin essence, Zoya ja OPI vievät pisimmän korren. 

Millä lakoilla et niin välittäisi lakata?

Neonlakoilla tai muilla kesäisillä lakoilla. 

Kuinka monta kynsilakkaa omistat?

En ole hetkeen laskenut lakkojani, mutta veikkaisin... 200 :D

Mitä merkkejä omistat?

OPI, China Glaze, essence, Essie, Orly, Zoya, Ciate ja sitten pieniä määriä jotain muita randomlakkoja 

Mikä on lempilakkamerkkisi ja miksi?

Tällä hetkellä olen täysin hullaantunut essencen lakkoihin! Nämä uudet gel effect-lakat ovat maailman parhaimpia: niin helppo levittää, peittävät yhdellä kerroksella ja kivoja sävyjä saatavilla!

Kuinka usein ostat uusia lakkoja?

Varmaan pari kertaa kuussa. Koen, että omistan jo melko kattavasti kaiken sävyisiä lakkoja, mutta aina silloin tällöin tulee sen verran uniikkeja (tai muuten vaan kivan sävyisiä "dupeja"...) lakkoja, että pakko ostaa.

Mitä alus- ja päällyslakkaa käytät?

Vaihtelen aina välillä, mutta tällä hetkellä China Glaze Strong Adhesion Base Coat ja samalta merkiltä Patent Leather Top Coat. Myös essence studio nails pro white hardener ja saman merkin quick dry top coat.

Kynsien hyvinvointi

Miten hoidat kynsiäsi?

Kynsien rasvaus (kynsinauhavoiteella tai -öljyllä) lakkojen vaihdon myötä ja ennen valokuvausta. Käsien rasvaaminen ei tällä hetkellä oikein mahdu elämääni, koska joudun jatkuvasti pesemään käsiäni + unohdan aina ennen nukkumaanmenoa rasvata :D Sitten yritän juoda paljon vettä ja käyttää aina jotain lakkaa, joka suojaa kynsiäni. (esim en enää koskaan mene uimaan ilman kynsilakkaa.... bad mistake)

Missä kunnossa kyntesi ovat?

Hyvässä. Vahvat ja valkoiset. Pitkät. (mutta nyt kun kirjoitan noin, niin odotappas pari tuntia niin menee ainakin yksi kynsi poikki)

Syötkö jotain kynsien kuntoon vaikuttavaa ravintolisää?

Monivitamiinitabletteja (sisältävät 17 erilaista vitamiinia/hivenainetta, muun muassa biotiinia). Myös d-vitamiinia ja kalsiumia välillä jos jaksan. 

Muut ihmiset

Miten läheisesi suhtautuvat kynsiharrastukseesi?

Anopin ja äidin kynsiä saan lakata, varsinkin jotain erityistapahtumia varten kuten esimerkiksi synttärit. Avomies ei oikein sano juuta tai jaata, välillä kehuu (tai sanoo että tä, mitä noi on olevinaan?!............). Mummoni ostelee minulle kynsilakkoja joululahjaksi ja tykkää itsekin lakkailla kynsiään. Kaverit kehuvat aina kynsiäni ja heidänkin kynsiään olen saanut useamman kerran lakkailla. Eli erittäin positiivisesti suhtautuvat kynsiharrastukseeni kaiken kaikkiaan!

Mikä on omituisin tai hauskin kommentti, jonka kynsistäsi olet saanut? 

Hmm... Ei nyt tule mieleen mikään omituinen tai hauska kommentti kynsistäni, mutta useamman kerran olen saanut kehuja kynsistäni. No kerran tapahtui töissä sellainen hauska juttu, että yksi asiakas pyysi saada ottaa kuvan kynsistäni :D 

Oletko saanut jonkun innostumaan kynsien lakkaamisesta?

Yksi kaverini on ostanut minulta monta kynsilakkaa, mutta kai hän on entuudestaan ollut kiinnostunut lakkaamisesta. Mutta voisin sanoa näin, että olen saanut hänet innostumaan ENEMMÄN lakkaamisesta ;D

Lakkaatko koskaan muiden kynsiä?

Joo! Anopin, äidin ja kavereiden :) Se on kivaa!


Kynsien kuvaaminen ja muutama kuva

Millä kuvaat kyntesi?

Pokkarilla (joku Olympuksen) ja Canon Powershot jotain :D. En ole niin pro näissä kamerahommeleissa.

Missä kuvaat kyntesi ja miksi?

Yleensä ulkona auringonvalossa. Välillä sisällä ikkunan edessä. Talvella harvoin käytössä päivänvalolamppu. Paras valo on auringonvalo luonnollisesti.

Milloin kuvaat kyntesi?

Seuraavana päivänä lakkaamisesta. Lakkaan yleensä myöhään illalla pojan mentyä nukkumaan, joten siihen aikaan ei enää saisi hyviä kuvia.

Laita alle kuva kynsistäsi ilman lakkaa.

nakuna

Laita alle kuva kynsistäsi juuri tällä hetkellä.
No sama kuin edellinen :D

Laita alle kuva kynsistäsi, joista tykkäät paljon. Miksi tykkäät?

Nämä olivat ihanan kesäiset, ja elmukelmuilu onnistui hyvin sekä väriyhdistelmä oli erittäin onnistunut. 

kesäkynnet2

Laita alle kuva kynsistäsi, joista et tykkää yhtään. Miksi et tykkää?

Näissä oli liikaa glitteriä :D Hyh, ihan hirveet överit! Idea hyvä, toteutus ei....

glitteriöverit1


------------------------------------------------------

Noniin, vastasinpas kaikkiin kysymyksiin! Oli tosi kiva haaste, monipuoliset kysymykset ja kiinnostava myös :) Vastailkaa tekin ja linkatkaa minulle!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva lukea näitä vastauksia! :) Heh, hauska kyllä toi, että joku on tahtonut ottaa kuvan! Voisin itse olla aika hämmentynyt tollaisen jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks oli sentään vakioasiakas niin ymmärs silleen, se oli aikasemmin usein kehunut kynsiäni ja oltiin keskusteltu kynsiharrastuksesta :D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)