14. syyskuuta 2015

Arvonta! Lippuja I love me-messuille!

Heipatirallaa! Nyt on blogini lukijoille tullut loistava mahdollisuus voittaa itselleen vapaalippuja I love me-kauneusmessuille! Messut pidetään Messukeskuksessa 16.-18.10 välisenä aikana.  I love me on avoinna perjantaina klo 10-19, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-18.
Arvon kaksi vapaalippua, eli tässä arvonnassa on kaksi voittajaa. Yksi vapaalippu oikeuttaa yhteen käyntikertaan. Suoritan arvonnan sunnuntaina 4.10! Lue lisää kauneusmessuista täällä. Kannattaa myös seurata I love me:n Facebook-sivuja, sieltä löytyy paljon infoa näytteilleasettajista yms!

iloveme_logo15_pyoristykset

No nyt ne säännöt, eli miten voit osallistua arvontaan?
-Sinun täytyy olla blogini julkinen lukija, joten kerrothan nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi kommentoidessasi! Uudetkin seuraajat ovat todella paljon tervetulleita!

Ei muuta pakollista, mutta mielellään saat kertoa samalla oletko ennenkin käynyt I love me-messuilla ja mitä olet erityisesti siellä etsimässä (itse voin kertoa, että aion rynnätä heti ensimmäisenä essence-pisteelle ;D)

Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! Tosiaan, suoritan arvonnan sunnuntaina 4.10 ja otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse (ilmoitan voittajan myös täällä blogissani). Vastausaikaa saat päivän, koska viimeistään 7.10 täytyy ilmoittaa voittajien nimi ja osoite I love me:lle, jotta voivat lähettää liput :)

19 kommenttia:

 1. Ooh! Ehdottomasti olen messuille menossa, ja tottakai jos lipun voittaisi, niin siitä säästyneet rahat voisi käyttää vaikka yhteen ylimääräiseen kynsilakkaan...;) Varmaan Cesarsshopin pistettä odotan eniten, ja kaikkia muita hyviä tarjouksia! nimimerkki janinarosaj ja säpo janinarosaj@outlook.com :)

  VastaaPoista
 2. Mukana! En ole ennen käynyt tuolla messuilla, oon vaan kateellisena lukenut siitä muiden blogeista. Ois mahtavaa päästä osallistumaan.
  Yue, yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Olin messuilla viime vuonna ja kyllä! Uudestaan! Essencet kiinnostaa yhä vaikka niiden saatavuus onkin parantunut huomattavasti täällä Suomessakin viimeisen vuoden aikana. :) Cesarshopia en löytänyt näytteilleasettajien listalta, mutta jos messuilla olisi OPIa ja Essietä huokempaan hintaan niin count me in!

  - Aimer
  emilia_etholen@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. En ole messuilla koskaan käynyt, vaikka ne on kovasti kiinnostellut. Zoyan hyllyä olisi ainakin pakko päästä kuolaamaan :) krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ihana arvonta :) Aikaisemmin en ole näillä messuilla käynyt, mutta tänä vuonna sinne on pakko päästä, ja katsomaan menen vähän kaikkea, pää pyörälläni :D

  Lukija olen nimellä Nena Sofia, ja sähköpostiosoite on nsurakka@gmail.com :)

  VastaaPoista
 7. Tulikohan kommentti perille. Nooh uusi yritys. Viime vuonna olin messuilla, mutta aikaa oli harmikseni todella rajatusti. Tänä vuonna ehdottomasti uudestaan. Liityin lukijaksi, HannaB nimellä. hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 8. En ole käynyt, toivottavasti nyt pääsen käymään! :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Mä en ole vielä päässyt messuilemaan, vaikka kovasti olisin halunnut. Nyt olin kaukaa viisas ja hommasin junaliput valmiiksi ajoissa, kun ei vr:n normihinnoilla juuri matkustella. Nyt siis matkat on hoidettu ja enää messulippu puuttuu =)
  Eniten mua kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja kynsijutskat =)
  mia.omaposti@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Pii Uli on mukana arvonnassa! :) Muutaman kerran olen käynyt, ja olen tykännyt erityisesti mahdollisuudesta tutustua uutuustuotteisiin ja sekä huippuhyvistä messutarjouksista! piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukaan arvontaan! Olen ko.messuilla aiemmin käydä ja aion tänäkin vuonna mennä metsästämään hyviä messutarjouksia =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukaan arvontaan! Olen ko.messuilla aiemmin käydä ja aion tänäkin vuonna mennä metsästämään hyviä messutarjouksia =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana ehdottomasti, odotan messuilta hyvää tunnelmaa ja uusia tuotteita =)
  pussikarhu (at) luukku.com

  VastaaPoista
 14. Miia, mimyy93@gmail.com

  Mukana ollaan, ja juurikin tuo Essencen piste kiinnostaa itseänikin kovasti! :D

  VastaaPoista
 15. Mukana! Messuilta etsin luonnonkosmetiikkatarjouksia ja kotimaisten vaatesuunnittelijoiden tuotantoa.
  kaurapuuro@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Lukija nimellä Jenni, jen_sku69@hotmail.com
  Olen aiemminkin ollut messuilla ja olisi taas kiva mennä. Eniten messuilla kiinnostaa kauneus / kynnet. :)

  VastaaPoista
 17. Mukana! en ole koskaan aikasemmin päässyt messuille, mutta nyt aijon mennä jos voitan liput :) rossu.life@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Olen mukana arvonnassa ja blogia luen ylläolevalla nimellä. k_mari85@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Aion rynniä Avonin pistelle ripsivärin vaihtoon! Olen käynyt messuilla jo monta kertaa
  Bloggerin kautta luen
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)