22. syyskuuta 2015

Essence Lash Princess Mascara

Okei, ripsarin oikea nimi on sanahirviö Lash Princess False Lash Effect Mascara - huh. Kirjoitan teille pienen arvostelun tästä ripsarista, koska se todellakin on kokeilemisen arvoinen - sen voin jo heti tässä alussa paljastaa.

essence lash princess false lash effect mascara

En tiedä onko teille muille tärkeetä ripsiväriputelin ulkonäkö? Ei se välttämättä mikään elintärkeä asia ole, mutta onhan tämä ripsari kaunis! Se jo antaa vaan plussapisteitä mielestäni.

Taustatietoa minun ripsistäni: lyhyet, olemattomat, suorat (siis ihan piikkisuorat, ei edes taivuttaminen auta...), vaaleat ja mitäs kaikkea muuta huonoa :D En ole löytänyt mitään huippuhyvää ripsiväriä, joka tekisi ihmeitä ripsilleni - tuuheuttaisi ja antaisi pituutta ja kaarevuutta. Olen innoissani jos ripsiväri saa aikaan sen, että ylipäätään huomaa ripseni...


ripsivertailu

Tein hienot vertailukuvat heh. Vasemmalla ilman ripsaria, ilman taivutusta, yyhhh, ihan nakuna vaan. Ihan kauheat ripset! Oikealla taas superpitkät (no ei nyt ihan) ja tuuheammat ripset. Vähän meni ripset joissakin kohdissa klimppiin, mutta uskon, että huolellisemmalla käytöllä ei tapahtuisi noin. Ja saattaa kyllä olla, että ripsiväri on vielä niin "märkää" kun se on juuri avattu, että se tekee noin. Sitten kun se hieman kuivahtaa, niin varmaan on vielä helpompi käsitellä!

ripsi vertailu

Tosiaan, ripseni eivät pysy taivutettuna vaikka kuinka yrittäisin. Mutta katsokaa noita alaripsiä! Niistä tuli todella pitkät jotenkin katse näyttää niin paljon avarammalta.


Sainko teidät vakuutettua, että tämä ripsiväri todellakin toimii? Pidentää ihan huimasti ripsiä kyllä. Hintaa tällä ripsivärillä on vaivaiset 4,09 €. Taas on hinta-laatu-suhde tasapainossa!

4 kommenttia:

  1. Essencen ripsarit ovat kyllä tosi hyviä! Ei huvita enää maksaa ripsiväristä kovin paljoa, kun nämä ovat niin halpoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en meinaa enää ikinä ostaa mitään muuta ku essencen ripsareita! :D halpa ja hyvä, esim lumene on kallis ja huono - hmmm kumpaakohan sitä ostais jatkossa ;D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)