5. syyskuuta 2015

Mustaa pitkästä aikaa

Tulipa tuossa muutama päivä sitten mieleen, että en ole pitkään aikaan lakannut mustalla kynsilakalla! Musta on mielestäni todella kiva väri ja pukeudun mieluiten mustaan. Kynsillä musta näyttää todella kauniilta ja suorastaan mysteeriseltä.

mustaa ja glitteriä
Halusin olla hieman taiteellinen pitkästä aikaa, joten otin kynsikuvaan kukan rekvisiitaksi - eiks olekin kiva? Oli haasteellista saada hyviä kuvia lakkauksesta, koska nuo glitterit niin häikäisevät ja päällyslakka (essencen quick dry) teki tuollaisen mahdottoman kiillon. Mutta kai tuosta kuvasta saa kuitenkin selvää.

käytetyt kynsilakat
Tasoittaakseni kynnen pintaa, lakkasin alle kerroksen Essie Muchi, muchia. "Kolmiot" tein ensin Dependin mustalla Art Linerilla, jonka jälkeen täytin loput kynnestä Orlyn Liquid Vinylilla. Vapaalla kädellä (ja sen kyllä huomaa) lakkasin kolmion rajalle China Glazen Pizzazzia.

8 kommenttia:

 1. Ai-jai, mitkä ihanat glitter-kynnet!! ^_^

  VastaaPoista
 2. Hyvin saa kuvasta selvää :) Välillä kuvaaminen on kyllä ihan tuskaa juurikin kiillon takia. Kynnet on kauniit, musta tosiaan sopii hyvin, eikä silti näytä yhtään synkältä!

  VastaaPoista
 3. Upeat, musta kyllä toimii aina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta toimii, mutta en tiedä miksi en ole pitkään aikaan muistanut käyttää sitä?! :O Kiitos :)

   Poista
 4. Voi vitsit miten tyylikkäät! <3 Musta näyttää kyllä ihanalta kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tällane paluu todellisuuteen kesän ja kaikkien kirkkaiden lakkojen jälkeen ;D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)