8. syyskuuta 2015

Essencejä kynsillä

Siis, en voi tarpeeksi ylistää näitä essencen lakkoja! Teidän täytyy itse kokeilla miten hyvälaatuisia nämä ovat. Ihan käsittämätöntä. Väittäisin, etten taida edes omistaa yhtäkään OPIa joka levittyisi ja peittäisi näin täydellisesti yhdellä kerroksella.

1

Koristeteippien avulla tein raitoja, mutta vähän vinossa ovat... Olin tosi tarkkana niitä asetellessa, mutta ähh, eihän lopputuloksesta tullut kuitenkaan hyvä. Nimettömän teippi meni jotenkin ihan oudosti ja siis, sitten kun lakkasin ruskealla niin siitä tuli todella epämääräisen näköinen?! En tiedä mitä siinä tapahtui, taisin olla liian väsynyt näitä tehdessäni ja keskittymiskyky herpaantui. Kuitenkin, kun hieman kauempaa kattoo, niin näyttävät ihan kivoilta!

2

Alla on yksi kerros dare it nudea, joka peitti täydellisesti jo ensimmäisellä kerroksella. Lakan levittäminen sujui kuin unelma - se levittyi melkein kuin itsestään! Ruskea lakka on nimeltään yummiiii! ja sekin käyttäytyi erinomaisesti. Huippulakkoja nämä essencet, pakko todeta vielä kerran.

essencet

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet, lakat sopii nätisti vierekkäin. Teipit on yllättävän vaikeaa saada suoraan yhdellä kädellä taiteillen. :) Ja yhdyn kyllä myös Essencen hehkuttamiseen. Ne on kyllä aivan parhaita lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nää värit sopi kans hyvin yhteen :)
   Joo teipeillä pelleilemisen kanssa tarvis aina vähintään 3 extrakättä huoh :D

   Poista
 2. Nää lakat on kyllä ihania sekä sävyiltään että koostumuksiltaan ja sopivat mainiosti yhteen, kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumukseltaan nämä lakat mielestäni peittoavat jopa OPIn, ja varsinkin hinta-laatu-suhteeltaan! Ei uskoisi, että tällasta laatua löytää 1.99 eurolla :D

   Poista
 3. Oi miten ihana syyslakkaus tämäkin! Tuo Dare it nude pitää kyllä hommata itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) dare it nude on ihana, niiiiiiiiin hyvänlaatuinen :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)