15. joulukuuta 2011

Uñas

Maanantaina kokeilin konadointia uusilla konad special lakoillani. Testiin otin helmiäisvalkoisen ja tein sillä valkoiset lumihiutaleet uuden Wet 'n wildin lakan päälle, jonka voitin Olgan arvonnassa.

 En taida vieläkään olla mikään mestari konadoinnissa, mutta kaipa joskus tulen suht koht hyväks jos harjoittelen tarpeeksi.

Maanantaina kävin myös hakemassa toisen voittamani paketin Mirjalta. Paketti oli hyvin paketoitu ja sisälsi nämä lakat. Tämä oli paras kuva niistä sadasta, jotka otin. Näköjään kamera ei suostunut yhteistyöhön tuona päivänä. Paketin tuli myös asetooniton kynsilakanpoistoaine jota kokeilin heti. Harmikseni se osoittautui täysin kelvottomaksi; ei meinannu ottaa millään kynsilakkaa pois kynsiltä.
Mielestäni nuo sydämenmuotoiset pullot on tosi söpöjä! Väritkin ovat hienoja, tosin en ole vielä ehtinyt kokeilla niitä.

Tällä hetkellä kynsiäni koristelee todellakin jouluinen lakkaus. Tykkään näistä todella paljon!


Eli ensiksi yksi huolellinen kerros valkoista lakkaa, jonka päälle glitterkuorrutus. Mustalla lakalla ja dotting toolilla loihdin silmät ja suun. Color Clubin Nail art lakalla vedin oranssihtavan viivan joka esittää porkkanaa.

Idea ei ollut omakeksimäni, mutta tykkäsin tästä ideasta niin paljon että piti tehdä samanlainen omille kynsille.

2 kommenttia:

  1. Kannattaa käyttää sitä asetoonitonta Konad laattojen ja stämppereitten puhdistukeen! Asetoonillinen rikkoo stämpperin kumin ja sitä ei voi käyttää... Ja pullot ovat tähden muotoisia ei sydämen ;)

    VastaaPoista
  2. Käytän rautakaupasta ostettua asetonia konadien puhdistukseen haha :D Ei ne ainakaa vielä oo miksikää menny :D
    haha oho , oon vahingossa kirjoittanu sydämenmuotoiset hahaha

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)