5. joulukuuta 2011

KUKKUU

Eilen illalla (tai oikeastaan yöllä 12 maissa) päätin lakata kynteni OPIn Cuckoo for this color. Lakka on ihanan värinen, mutta onnistuin pilaamaan lakkauksen kuitenkin :DD

Ensiksi kuvia ihanasta lakasta


Vihreä on mielestäni yksi jouluinen väri. Tai ei sellanen kirkas tai vaaleanvihreä  - tietenkään - vaan juuri tällainen tumma, jossa on vähän shimmeriä. Täydellinen joululakka! Tottakai käytin tätä myös syksynä, mutta sopii jouluksikin.

Ai miten onnistuin pilaamaan noin hienon lakan? No lisäämällä tarroja :D Hyvä minä! Ensinnäkin, värivalinta oli juuri täydellinen; musta tarra. Mutta lisäsin ne kuitenkin koska niissä oli strasseja :D


Kaunista, tiedän! Nuo reunat kuplivat ja menivät tollee oudoiksi :D Taisi syypää löytyä Cesarsin pikakuivattavasta. Joskus luin jostakin ettei kannata laittaa pikakuivattavaa tarrojen päälle, että se aiheuttaa reunojen rullaantumisen. No olin yöllä jo niin väsynyt että halusin nopsaa nukkumaan joten ei olisi ollut aikaa kuivatella lakkauksia ennen nukkumaanmenoa.Poistin lakkauksen heti herättyäni. Eihän tuollaisilla kehtaa ihmisten ilmoille mennä :) Huomenna sitten taas kynnet jotka ovat tehty itsenäisyyspäivää ja Suomea ajatellen :)

7 kommenttia:

 1. Lakka on kyllä ihanan värinen :)

  VastaaPoista
 2. Oon muuten itekki huomannu että pikakuivattaja ja tarrat ei sovi yhteen...

  VastaaPoista
 3. marru: niin on!! :) Yksi lemppareistani tällä hetkellä
  Mirja: Jep, kantapään kautta tuli kokeiltua! :D

  VastaaPoista
 4. Mulla onkin jäänyt tarrat vähemmälle, koska ei voi käyttää kuivattajaa :) Lakka on kyllä ihanan värinen! En vain siitä omilla kynsillä välitä ;)

  VastaaPoista
 5. vanquish: Itse en edes kovin monta tarra-arkkia omista, joten ei tule niin usein käytettyäkään :) Onhan tuo lakka aika ihana :D Kaikille ei aina kaikki lakat sovi tai ei oo makuun :)

  VastaaPoista
 6. Lilli: Kiitos, ja olen samaa mieltä kanssasi! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)