31. joulukuuta 2011

aleostoksia part 2 + uv-mani

Kävin uudestaan anopin kanssa shoppailemassa ja tottakai sieltä jotain tarttui mukaan! Esittelen nyt vain kynsijutut joita ostin, vaikka ostin paljon muutakin (esim hammastahnaa,hammaslankaa, kaks takkia jnejne.. :D)


Kouvolan Sokoksessa ja Sokos Emotionissa on OPIn Touring America-kokoelma alessa. Mielestäni tuon kyseisen kokoelman lakat ovat aika perussävyjä, joita jo omistan muilta merkeiltä. Tuttu ja turvallinen Trind Nail Repair tarttui mukaan alennetulla hinnalla. Tämä vain on paljon parempi kuin Sally Hansenin Diamond Shine joka on minulla tällä hetkellä käytössä. SHn loputtua palaan taas käyttämään Trindiä.

 Tässä kuva OPIsta jonka ostin. En ollut koskaan ennen kuullut tästä lakasta, koska sitä ei ole näkynyt missään blogissa! Tämä lakka on ihananvärinen, joka tulee sopimaan kesällä ihanaan rusketukseeni! Kesää odotellessa!

Sitten uudenvuoden mani, joka on kaikkea muuta kuin erikoinen ja monimutkainen haha. Halusin kokeilla tuota uutta Wet n wildin Bijou Blueta ja glitteriä päälle.


Kuvat onnistuin ottamaan auringonvalossa!! En kovin montaa ehtinyt napsia ennenkuin aurinko meni pilveen, joten siksi ei mikään maailman paras kuva manista... Mutta kyllähän siitä ehkä jotain selvää saa! Mielestäni tuo Bijou Blue on toooooooooosi ihananvärinen, tosin se muistuttaa todella paljon sitä MNYn sinistä jonka jo omistan... Mutta on niissä kuitenkin vähän eroa, ja se MNYn on jo puolessa välissä - eli melkein loppu... :D

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni! Toivottavasti teillä oli ihana vuosi ja toivottavasti seuraavasta vuodesta tulee vielä ihanampi! :) Take care ja näkyillää ensi vuonna taas haha :)

10 kommenttia:

 1. Kiva että säkin löysit OPI:n alesta :) Ihanan värinen <3 Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. löysin kuin löysinki, kouvolan sokokses oli kyl aikasemminki ollu tuo kokoelma alessa mut ne oli nii hyvin piilotettu että vasta eilen ne löysin hehe :) On kyllä ihananvärinen! Kesällä suurkulutus varmasti :) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Tuo lakka on kyllä upean värinen :) Ihan kateellisena oon nyt katellut kaikkien uusia lakkoja.. Ite kun en alennusmyynteihin täältä korvesta oo päässy. Saa nähdäm kykeneekö ensi viikolla mihinkään, vaikka kaupunkiin viimein pääsee :)

  Kivat nuo kynnetkin. Ja ihanaa loppuvuotta ja mahtavaa tulevaa vuotta siullekin ! :)

  VastaaPoista
 4. kiitos ooka! :) No höh, ehkä sä ens viikol pääset shoppailee alee :) Toivotaan niin! Kiitos samoin :)

  VastaaPoista
 5. Paljon tuo Opi maksoi? :)

  Kivat kynnet!

  VastaaPoista
 6. kouvolan sokoksessa 9.90 € :) Tiedän, kallis, mutta oli ehdottomasti hintansa arvoinen :)

  VastaaPoista
 7. Olipa halpa tuo OPIsi! Mä meinaan löysin OPIn lakkoja Sokoksesta vain 13e hintaan, että tuo oli kyllä huomattavasti parempi hinta! Niin paljon sit vaihtelee kaupungeittain... Itse asiassa Stockmannilla ne olikin halvempia, meinaan -40%, mut siellä ei ollut kun ihan paria väriä. Kattelin tota samaista väriä Sokoksella, mutta jäi sitten lopulta ostamatta. Ostin mä kuitenkin yhden toisen OPIn sitten. :)

  VastaaPoista
 8. niniane: monien mielestä 9.90 € lakasta on paljon :D Onhan se ehkä hiukan yläkanttiin, mutta mielummin ostan tuonhintaisena kuin tilaan netistä :/ Ja kun kerran noin ihananvärisen löysin... :)

  VastaaPoista
 9. ihanan väriset kynnet sulla!:)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)