19. joulukuuta 2011

Hmm?

Välillä ärsyttää tuo Gmail kun sinne tulee ihan hirveesti roskapostia. Suurin osa sellasista "huijari"viesteistä menee suoraan roskapostiin, enkä joudu niitä poistamaan erikseen koska gmail tekee sen itse.
No tänään minulle oli saapunut joltakin Mollylta sähköposti joka olisi kiinnostunut yhteistyöhön kanssani. Eka ajattelin että tämä on ihan selvästi huijarviesti, mutta kun googletin www.auparisnailart.com niin ihan oikeanlainen sivu se näyttää olevan o.o Onko muillekin tullut tältä "Mollylta" sähköpostia?

Ja ihan naurattaa kun äsken kurkkasin Gmailini roskapostiin ja siellä suurin osa sähköpostiviesteistä alkaa sanoilla "Congratulations! You have won 2 million dollars!"... Olisin aika rikas jos nuo kaikki viestit olisivat ihan oikeita haha.

7 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ärsyttävää. Mulla noita tuli suomi24:n ja sen takia luovuin siitä kokonaan. :D

  VastaaPoista
 2. Joo, mulle tulee kans päivitäin noita roskaposteja. Tänäänkin yks pyysi anteeksi että murtautui mun postilaatkkoon, mutta etsii luotettavaa sijoittajaa!!! Haloo, ei ihan vakuuta. No tältä samaiselta Mollylta en oo saanu viestii, mut kantsii kyl olla varovainen.

  VastaaPoista
 3. maryliza: niinpä, on kyllä hemmetin ärsyttävää ja samalla myös pelottavaa! :S
  mirja: haha, ei oo kyl vakuuttavaa huhhuh... ihmettelen kyl että miten se tietää lähettää just mulle jotain kynsijuttutarjousta, tulin uteliaaksi, mutta en uskalla riskiä ottaa haha

  VastaaPoista
 4. Sain myös tuolta auparismikälie -paikasta meiliä, mutta koska se oli järkyttävän huonolla englannilla kirjoitettu, poistin viestin surutta :D Minulla ei ole mitään halua ruveta yhteistyöhön firman kanssa joka jo sähköpostin ensinäkemältä aiheuttaa epäilyksiä.

  VastaaPoista
 5. ine: hui kamala!Joo minäkin poistin sen viestin , alko vähän epäilyttää. Ja se että allekirjoittaa viestin pelkästään etunimellä "molly"; miten ois myös vaikkapa sukunimi haha....

  VastaaPoista
 6. Mäkin olisin tosi rikas, tänäänkin tuli viesti sähköpostiin, että olen voittanut 2 milj. puntaa. Just joo. :D

  VastaaPoista
 7. Nora: hah, indeed! Nyt vaan kaikki sinne antamaan kaikki tiedot, pankkitilit ja pinkoodit nii eiköhän tule ne ihanat 2 miljoonaa tilille lol. hyvää joulua vaan niillekki :DD

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)