3. joulukuuta 2011

Ostos

Kävin tänään aamulla äitini kanssa shoppailemassa. Tarvitsin uudet jouluiset verhot! No löysimme verhot, mutta löysin myös jotain muutakin.

Näin talviaikaan suosittelen kaikkia pitämään käsilaukussaan/koululaukussaan AINA käsivoidetta. Itse omistan tällä hetkellä kotikäyttöön tarkoitettuja isoja käsirasvatuubeja, joita en kyllä kanna mukanani laukussani. Joten tänään löysin Anttilasta pienen , juuri täydellisen, käsirasvan!

 Eli kyseessä on Vaseline merkkinen pieni (50ml) käsirasvatuubi. Tämä käsirasva sopii hajusteherkille, koska tämä on hajustamaton :) Halusin heti kokeilla tätä käsirasvaa ja otin ihan todellapienen , ei edes herneen kokoisen, annoksen rasvaa käsiini ja se jo riitti kosteuttamaan käsiäni! Eli tätä ei kulu kerralla paljoa :) Hintakaan ei ollut paha, taisi olla 2€ tai jotain?

Kassalla kun olin maksamassa käsirasvaa myyjä kysyi tahdonko Mavalan pikakuivattajan kaupan päälle. No tottakai! Päässä vilisi jo hieno postaus, jossa vertailen mavalan pikakuivattajaa ja cesarsin pikakuivattajaa.
Noh , eipä oikee mennytkää niin. Nimittäin kun kurkistin pussiin että mitä se myyjä oikein sinne laittoi niin huomasinkin tutun pakkauksen;
 Mavalan kynsinauhaöljy! :D haha, miten hitossa myyjä oli sen saanut pikakuivattajaksi... Pettymys oli suuri, nimittäin omistan jo yhden tällaisen Mavalan kynsinauhaöljyn (senkin sain kaupanpäällisiksi Anttilasta kesällä).
Onhan se tietenkin kiva että kaupanpäällisiä saa :) Tosin, tämä mavalan kynsinauhaöljy on todella riittoisa - edellinen pullo ei ole vielä edes lähelläkää loppua, vaikka käytin sitä kesällä todella paljon (nyt olen sitten unohtanut...)


Sitten minulle oli myös tärkeää ostaa Sotaveteraaneilta kynttilä! Minulle tuli hyvä mieli ja myyjälle, jolta ostin kynttilän, tuli hyvä mieli! :3 Sitten siinä juttelin yhden sotaveteraanin kanssa ja voi että kun oli söpö :') Muistakaa tekin ostaa Sotaveteraaneilta kynttilä! :)


2 kommenttia:

  1. Minäkin haluaisin ostaa tommosen kynttilän (: . Heheh, ehkä se myyjä ei ollut kovin tietoinen niiden eroista :D

    VastaaPoista
  2. Lilli, osta tuollainen kynttilä! Nyt kun itsenäisyyspäivä lähenee niin löytää esim Prismoista sotaveteraanien pöydän jossa ne myy kynttilöitä ja sellassii suomen lippui joita voi pitää pöydäl, sellassii pienii :) Ja se myyjä tais kyl olla vähän pihal näiden kynsijuttujen kanssa haha :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)