28. joulukuuta 2011

Aleostoksia

Kävin tänään pikaisesti anopin kanssa aleostoksilla. Yritin metsästää Sokoksesta halpoja OPI-lakkoja, mutta heillä oli ainoastaan 2 eri sävyistä ja minulla on jo tuon sävyisiä lakkoja eli hyllyyn jäivät...
Mutta löysin jotain muuta kosmetiikkaa! Eli en löytänyt lakkoja, joten jos et halua nähdä muita kosmetiikkajuttuja niin ei tarvitse jatkaa lukemista haha :)

Olen jo kauan toivonut pöytäjalustaa kameralleni. Olisi kiva alkaa tehdä enemmän videopostauksia niin ensinnäkin siihen pitää olla kunnon tarvikkeet! Anttilasta ostin tämän ja maksoi noin 11 €.

Virven blogissa näin kerran tuotearvostelun XZn hiustenshampoo + balsamista. Eli päätinpä ostaa sellaisen.

 Shampoo+hoitoaine+muotoiluneste olivat suht isossa punaisessa meikkilaukussa. Tämä paketti Anttilasta maksoi 7 €. Tuoksuna (!NAM) kinuski&karpalo.


En voinut myöskään vastustaa tällaista jättipakkausta: TRESemmén hiuslakka+heat defence 6.90€ ! Hiuslakkaa on 500ml ja heat defence on 300 ml. Eipähän lopu vähään aikaan hiuslakat tai heat defencet!


Muutama viikko sitten ostin Hong Kongista testattavaksi Lorealin perfect clean jutun, missä on tuo ... muovityynyjuttu... (oikea nimi?). Ihastuin tuotteeseen ja kun näin tällaisen paketin Anttilassa hintaan 6.90 € en voinut vastustaa! Raikkaan tuoksuiset tuotteet vetävät minut puoleensa. Tuo geelivoide vaikuttaa todella hyvältä näin kokeilun jälkeen. Voidetta on 50ml, eli ei kovin pieni pakkaus mielestäni.


Yhdessä kuvassa näkyi tämänhetkinen manini, johon en ole kovin tyytyväinen. Tylsä mani, mutta jotain piti tehdä kynsille. Kokeilin siis sitä uutta joululahjaksi saatua Maybellinen Saphire blueta. En muista laitoinko yhden vai kaksi kerrosta lakkaa.. No mutta kuitenkin, kuivui nopeasti ja peittää hyvin! Vetelin viivoja Color clubin nail art linerilla ja that's it - tylsä ja ruma ku mikä hehe. Tänään menee poistoon ja toivon parempaa tuuria ensi lakkaukseen!


5 kommenttia:

 1. Mä sain joululahjaksi just tuon XZ:n tuotesetin. :D Mäkin kävin alekaupoilla ja mukaanhan tarttui 3kynsilakkaa. Sokosta täällä paikkakunnalla ei ole, joten OPIen metsästys jäi.

  VastaaPoista
 2. Mä oikein kyttäsin että oliskos Sokoksella OPIa alessa, mutta kun ei niin ei :D Pitää katsoa joku päivä uudelleen :D

  VastaaPoista
 3. maryliza: innolla odotan mitä lakkoja löysit! :)
  nora: niin minäkin, löysin kaksi OPIa jotka olivat alessa, mutta värit olivat sellaisia joita minulla jo on... värivaihtoehdot olivat: stranger tides sekä don't mess with opi :D
  nyt haluaisin äkkiääkkiä johonkin kicksiin kun siel on china glazet 5€.. mutta lähin on...hmm.. en edes tiedä missä!

  VastaaPoista
 4. Mä suuntaan toivottavasti huomenna tsekkaamaan Helsingin alevalikoimat. Pari kynsilakkaa ostin alesta jo ennen joulua ja yksi OPI jäi vielä himotuttamaan Sokokseen... Mutta katotaan eka se Hesan valikoima ja sitten ehkä haen sen yhden OPIn... :D

  VastaaPoista
 5. nina: miks kaikki muut löytää alelakkoja paitsi minä, epäreilua! :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)