20. joulukuuta 2011

Hoito+mani

Eilen tein pitkästä aikaa kunnon käsittelyn kynsilleni. Napsin muutaman kuvan matkan varrelta ja näytän teille mitä tuotteita käytän.

Eli ensiksi tottakai kynsilakka otetaan aluksi ennen hoitoa pois. Itse käytän tätä superhyvää Lidlin kynsilakanpoistoainetta! Suosittelen.

 ¨
Cesarsshopin syysalessa tilasin tämän Konadin 4-way bufferin. Tätä käytän aika harvoin, koska liiallinen käyttö tekee huonoa kynnelle. Tykkään tästä bufferista paljon! Kynsille jää mukava pinta.


Jonkin aikaa sitten ostin lasiviilan, ja eilen käytin sitä ensimmäistä kertaa kunnolla (aikasemmin vain testannu pikkasen). En kyllä yhtään tykkää lasiviilasta... Minulle tulee kylmiä väreitä tuon käytöstä!


 Siksipä käytän mielummin ihan tavallista viilaa (mikä lie nimeltään, joku hiekkapaperiviila tai jotain olen jossain joskus lukenu ehkä). Tämä on mielestäni tehokas ja hyvää jälkeä tulee, ja mikä tärkeintä: Ei kylmiä väreitä!


Kaiken kynsipölyn pois huuhtelun jälkeen (käytin kynsiharjaa, en tosin siitä ottanut kuvaa) laitan kynsille Dermosilin kynsiöljyä (huom!ei kynsinauhaöljy tässä tapauksessa). Harmikseni tätä tuotetta ei enää löydy demosilin valikoimasta...


Kynsiöljyn jälkeen käsiin laitoin tätä dermosilin ihanaa ja kermaista ja täyteläistä tyrnikäsivoidetta! Kosteuttaa kädet tehokkaasti.

Välillä jos olen laiskalla tuulella niin käytän vain kynsinauhaöljyä, esimerkiksi tätä hyväksi todettua Mavalan kynsinauhaöljyä.

 Käsittelyn jälkeen kynnet näyttivät tältä luonnollisena. Ei kovinkaan keltaiset kaiken viilailun jälkeen haha. Vähän mustaa lakkaa näkyy siellä sun täällä koska China glacen Cosmis ei ollut niin helppoa poistaa, edes foliotekniikalla...
Tämän hoitokäsittelyn jälkeen halusin lakata jonkun kivan jouluisen manin. Päädyin tähän Coloraman Berry Sweetiin. Tämän lakan olen omistanut jo monta vuotta eikä se ole koostumukseltaan muuttunu tönköksi! Hyvälaatuinen. Yksi huolellinen kerros riitti peittämään täydellisesti. Nimettömiin lisäsin tuollaisen kynttelikön yhdestä Konad laatasra (jonka numeroa en muista). Oranssiset ovaalimuotoiset strassit toimivat liekkeinä. Aika söpö ja jouluinen mani mielestäni.


6 kommenttia:

 1. Eiks toi ookki maailmanparas lasiviila trindi? :) Ja siihen kyllä tottuu nopsasti kunhan käyttää kinnolla voimaa viilatessa, ettei silleen hissukseen viilaile. Saa helposti lyhennettyäkin kynsiä koska on tosi tehokas! Suosittelen! Hiekkapaperiviilat vaan aukasee kynsilevyjä ja aiheuttaa liuskoittumia, metalli viiloista puhumattakaan. Lasiviila on kaikista parasta sun kynsille mitä voit niille antaa!
  Tulipas oikee kunnon mainospuhe :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Tuon lasiviilan ostin Kicksistä ja en tiedä minkä merkkinen on mutta ei ainakaan Trindin :) Otin tuon koska oli kivan värinen haha. No just, olen viilaillu sillee aika hellästi koska se tuntuu niin epämukavalta, mutta seuraaval kerrral koitan vähän voimakkaamin haha :D Kiitos mainospuheesta :DD

  VastaaPoista
 3. ehkä voisit pikkuhiljaa luopua tosta kesän hbl:n grilliruokaliitteestä? :)) joo ei mulla muuta.

  terveisin ystäväsi joka läpäisi teoriakokeen.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Okei, koitan etsiä jonku kiinnostavamman alustan kynsilakkauspisteeseeni :) Onnea :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan pitkät kynnet sulla! :) T. Kateellinen kasvattaja

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)