22. joulukuuta 2011

Jouluiset kynnet

Mielestäni punainen, vihreä ja kulta ovat erittäin jouluisia värejä. Ja mikä olisi sen jouluisempaa kuin yhdistää kaikki kolme?
En ollut pitkään aikaan tehnyt liukuvärjäystä, ja katsottuani Cottoncandymakerin videon, sain idean tehdä liukuvärjäyksen kahdella eri värillä.

Näitä lakkoja käytin; OPI Bullish on OPI, Cuckoo for this colour sekä Yes Loven lakka, jossa pieniä sekä isoja kultaisia hippuja.


Cottoncandymakerin videosta näkyy miten hän teki liukuvärjäkysen kahdella värillä, joten ei minun tässä tarvitse sitä yrittää selittää haha ^^ Mutta tässä kuitenkin lopputulos! Tykkään näistä kynsistä kovasti.

Leikin vähän kamerallani ja makrolla (vai mikä sen nimi onkaan) ja tuli aika hienoja kuvia haha :DOvatko nämä kynnet teidän mielestänne jouluiset? Mitkä ovat jouluisia värejä teidän mielestänne?:)

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat, siis U-P-E-A-T ja mä en edes yleensä pidä mistään kullanvärisestä.
  :)

  VastaaPoista
 2. Nuo ovat minunkin mielestä ne perusjouluvärit, tykkään! (: Oikein mukavat kynnet olet saanut toteutettua! :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan jouluiset kynnet :)
  Kyllä niitä jouluvärejä on punainen, vihreä, kultainen, hopea ja ehkä tummansininen ja valkoinenkin :)

  VastaaPoista
 4. Marru: Voi kiitos! Olen tosi otettu :)
  Marie: Kiitos kovasti Marie! :)
  Olga: Olen samaa mieltä kanssasi,sininen,hopea ja valkoinen on kans jouluisia värejä :)

  VastaaPoista
 5. On ne hienot. Oikein sopii mielestäni jouluun. Itse muuten otan reissuun mukaan just samaa OPIa ja kultahippulakkaa. ;) Saa nähä mitä taion sitten itselleni.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on jouluiset! :D Itse tykkään jouluväreissä varsinkin sellaisesta kirkkaansinisestä. Viime vuonna meillä oli kuusessakin siniset ledivalot :DD

  VastaaPoista
 7. maryliza: Kiitos! :) Noni, odotan innolla lopputulosta! :)
  Ine: hihi, on toki :D kirkkaansininen hmmm... Voihan senkin laskea jouluväriksi! :D Minullakin on tällä hetkellä joulukuusessa siniset ledivalot jee :D

  VastaaPoista
 8. Hmm.. Sininen lakka, saisko olla tummaa vai vaaleaa ? :) Ensimmäisenä tulee aina mieleen oma suosikki, KIKO Milanon täydellinen tummansininen, mutta Suomesta ei taida löytyä..

  Maybellinen MNY sarjassa on upea sininen, jossa on lisänä shimmeriä, sävy on 657.
  Wild and Grazylta löytyy kanssa kiva tummansininen, Super Dooper Blue nimeltään. (mutta en tiedä onko vika kokonaan lakassa, vai onko itselläni vain maanantai kappale, pullossa lakka näyttää kirkkaalta, mutta kynnellä se saa matta pinnan.)

  Vaaleista sinisistä tulisi ekana mieleen Models Owin Baby Blues, jota en itse (vielä) omista, mutta kynnellä se näyttää taivaalliselta.
  Hieman halvempaa ja tummempaa vaaleansinistä tarjoilee myös H&M, lakka kulkee nimellä Bella's Choise.

  Tää olikin yllättävän vaikeaa ! Tajusin, että omistan vain pari sinistä lakkaa, ja nekin kahta lukuun ottamatta ovat vaaleita :o Mutta toivottavasti tästä oli siulle edes jotain apua :) Ja voin hihkasta, mikäli mieleen tulee vielä jokin (:

  VastaaPoista
 9. Tosi kivat ja ehdottoman jouluiset kynnet! Mäkin olen nyt koettanut punaista ja vihreää suosia kynsissä, sekä tietty tuota kultaa. Huomasinkin, että mulla on älyttömän paljon erilaisia kultaisia lakkoja. :D Mulla on myös tuo Yes Loven kultainen lakka, jos tykkään kyllä hirmuisesti, se on niin kimmeltävä. :D Mutta poisto on aika tuskaa... Nyt en ole sitä aikaan käyttänyt, kun täytyy noita uudempia kultaisia testailla. Tuli vaan kauhea hinku kyllä kaivaa taas tuo vanha YL:n lakka esiin kun se oli noin hienon näköinen. :)

  VastaaPoista
 10. nina: kiitos :) onhan tuo lakka ihana! En kyllä ikin pystyisi poistaa sitä ilman folioteknikkaa :D ois kyl ihan liian tuskallista haha. Hyvin tuo lakka lähtee folioteknikalla :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)