1. syyskuuta 2018

Elokuun ostokset - ristus mikä määrä ostoksia!

Huhhuh, elokuussa paloi rahaa kosmetiikkaan ihan kiitettävästi. En ole pitkään aikaan tilannut meikkejä, ja yhtäkkiä tuli sellainen olo että "damn, nyt tarviin uusia meikkejä testattavaksi". Noh, said and done, yhtenä tylsänä maanantai-iltana lapsi leikkii nätisti autoilla ja mies on töissä - minulla kaikki aika maailmassa. Klik siellä ja klik täällä, kaksi pakettia tulossa!

Aloitetaan lemppariostoksellani, eli Nabla cosmetics -tilauksella. Nabla Cosmetics on italialainen indiebrändi, joka valmistaa luomivärinappeja ja -paletteja, voidemaisia luomivärejä ja huulimeikkejä. En ole koskaan aikaisemmin tilannut kyseiseltä merkiltä, mutta nähtyäni positiivisia arvosteluita Youtubessa, päätin kokeilla kyseistä merkkiä. Pakko sanoa, että oli aivan mielettömän upea kokemus! Rahtimaksut eivät olleet hirvittävän kalliita, ja jos tilasi yli 69€ (muistaakseni), niin sai DHL express rahdin veloituksetta. Tilasin 69.90 € edestä, joten paketti saapui minulle KAHDESSA päivässä. ITALIASTA! DHL-kuski soitti minulle ennen toimitusta ja treffattiin työpaikallani koska ketään ei ollut kotona keskellä päivää. Hyvää palvelua sekä Nablalta että DHL:ltä.
Mutta niin, itse tuotteisiin. Tai ei, ensin tsekataan paketin ulkonäkö - en ole koskaan nähnyt hienompaa pakettia:

nabla

Tilasin 9 luomivärinappia ja tyhjän paletin, johon saa 12 Nabla-luomivärinappia. Jos tilaa 6 tai enemmän nappia, saa 6-napin paletin kaupanpäälle. Jos tilaa 12 tai useamman luomivärinapin, saa kaupanpäälle paletin, johon mahtuu 12 luomivärinappia.

nabla eye shadow refills

  nabla cosmetics

Luomivärit vasemmalta oikealle:
City Wolf, Petra, Circle
Camelot, On The Road, Eresia
Ground State, Fahrenheit, Juno Moon

Olen ehtinyt kokeilla melkein kaikkia värejä, ja tähän asti arvioni on: LOISTAVA laatu, pigmenttisiä, mutta eivät kuitenkaan pöllyä (eli eivät ole yhtä pehmeitä kuten Anastasian luomivärit, joista pöllyää tosi paljon).Helppo häivyttää. Näistä ei ole mitään huonoa sanottavaa, ei ole vielä ainakaan huonoa nappia tullut vastaan.
Lisäksi heillä oli kampanja, että tilaukseen sai valita mukaan veloituksetta voidemaisen luomivärin. Valitsin neutraalin Morning Glory:n, jota olen käyttänyt luomivärinpohjustajan. Sopii loistavasti siihen tehtävään! Pitää luomivärin todella hyvin koko päivän.


nabla cream eyeshadow

Eli tällä tilauksella sain peräti 3 asiaa veloituksetta: pikarahdin, tyhjän luomiväripaletin ja voidemaisen luomivärin. Ei huono saalis 69.90 €:lla! Suosittelen! www.nablacosmetics.com

No sitten seuraava paketti, jonka tilasin Beautybaylta. En ole aikaisemmin tilannut kys. kaupasta, mutta olen kuullut hyviä arvosteluita tästäkin verkkokaupasta joten uskalsin kokeilla. Ei huonoa sanottavaa tästä kokemuksesta, toimitus kesti noin viikon.

mario badscu mist set

En ole koskaan kokeillut Mario Badescun tuotteita, mutta olen kuullut paljon hyvää hänen kasvosuihkeistaan. Yksi kasvosuihkeeni on loppumaisillaan, joten luonnollisesti tarvitsin 3 uutta tilalle ;D Hinta tälle setille oli 17.95€

makeup geek sugarpill

Olen nyt ihan hurahtanut näihin yksittäisiin luomivärinappeihin! Saa koota juuri haluamansa kokoonpanon väreistä. En ole koskaan aikaisemmin kokeillut Makeup Geekin tai Sugarpillin luomivärejä. Aika iso kokoero näissä on: MUG on 1.8 g ja Sugarpill 3.5 g. Sugarpilliä ei varmaan saa ikinä käytettyä loppuun :D

z palette

Vasemmalta oikealle: Vintage, Unexpected ja Buttercupcake.
Lisäksi ostin lilavärisen Z-paletin, jotta kaikki uudet luomivärinappini mahtuu.
MUG:in luomivärit maksoi 5.95€/ kpl ja Sugarpillin 9.50€
Z-paletti medium-kokoinen 16.50€


beautybay

Aikaisempi luomiväripohjustajani on loppumaisillaan, joten kyselin suosituksia uudesta pohjustajasta. Kauneusbloggaajien keskuudessa Wet n' wildin photofocus eyeshadow primer on saanut paljon kehuja, joten ostin testiin. En ole vielä ehtinyt kokeilla. Hinta 6€.
Lisäksi tarvitsin uuden ison häivytyssiveltimen, ja halusin kokeilla onko Zoevan siveltimet hyviä. Tämän hinta oli 10€

Lisäksi ostin Facebook-kirppikseltä postimaksuja vastaan kaksi NYXin luomiväripalettia:

nyx olive you bon vyage

Vasemmalla Bon Voyage ja oikealla Olive you.
Olen joitakin värejä ehtinyt kokeilla, mutta valitettavasti kaikki shimmeriset luomivärit eivät ole olleet kovin laadukkaita mielestäni. Olive you -paletin vaaleanvihreä shimmer (oikea alalaita) on heikosti pigmentoitu, en saanut sitä toimimaan luomillani. Täytyy kokeilla vielä jotain toista tekniikkaa tai jos pakkaa oikein kunnolla väriä päälle vaan.

Että sellainen kuukausi elokuu oli... Vetää hiljaiseksi :D En ole pitkään aikaan shoppaillut meikkejä ja sen huomaa, tuli joku ahmimiskohtaus. Noh, eipähän tarvii hetkeen ostaa uusia meikkejä, nyt on kyllä sen verran kaikkea uutta kokeiltavaa :)

10 kommenttia:

 1. "Yksi kasvosuihkeeni on loppumaisillaan, joten luonnollisesti tarvitsin 3 uutta tilalle" ihanasti perusteltu! ja näinhän se on. :D

  VastaaPoista
 2. Hih, ahmimiskohtaus :D voidemainen vaalea luomiväri alle niin saa NYXin väritkin näkyviin :) Olive You:ssa on pari heikompaa mutta näkyy ne kun kerrostaa ja kerrostaa ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy kokeilla uudestaan, ei meinaa oikein maltti riittää aamuisin tapella huonojen luomivärien kanssa ;D

   Poista
 3. Nyt mä vähän kiinnostuin, en oo kuullutkaan Nablasta, mutta näyttävät hyvältä. :)

  VastaaPoista
 4. Zoevan siveltimet on todella hyviä <3 Mulla on kans ostoslistalla toi Wettiksen primer, mutta en oo saanu aikaiseksi tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla kumpaakaan, mutta pian! Pian kokeilen, kunhan jaksan pestä tuon siveltimen ensin... :D

   Poista
 5. Luomivärit kiinostaa, 1 olen kokeiltu joka ostin alessa ruotsissa monta vuotta sitten mutta en tykännyt just siitä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)