5. syyskuuta 2018

Elokuun loppuneet tuotteet

Tässä kuussa loppui about 20 tuotetta, mutta mielestäni ei mitään sellaista erityisen "jännää" tuotetta. Aika perusjuttuja, joista ei ole mitään superhyvää tai superhuonoa sanottavaa. Noh, mutta käydään läpi tuotteet kuitenkin ja katsotaan, mitä mieltä olin :)

elokuun loppuneet 1

Dermosil kasvoseerumi Hyal-X3: kevyt ja juokseva koostumukseltaan. En kokenut tämän olevan tarpeeksi syväkosteuttava talvella, mutta kesällä oli ihan tarpeeksi kosteuttava. En tule ostamaan uudestaan, kaipaan jotain paksumpaa serumia.
Rituals vartalovoide: uskokaa tai älkää, mutta tämä oli ensimmäinen Rituals tuotteeni! Jep, en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt mitään Ritualsilta. Tässä vartalovoiteessa oli aika vahva tuoksu, mutta tuoksu oli kuitenkin ihan kiva. Todella paksu koostumus. Imeytyi nopeasti. Tykkäsin kyllä todella paljon, mutta haluaisin mielummin kokeilla jotain muuta tuoksua seuraavaksi.
Filorga after sun voide: tämä oli tosi hyvä tuote! Se sisälsi kultaista shimmeriä, mikä tosiaan boostasi rusketusta! Tykkäsin todella paljon. Voisin kesällä ostaa uudestaan.
Frantsila silmänympärysvoide: tätä en ehtinyt käyttää ihan loppuun, ennenkuin sen haju ja koostumus muuttui. Tuoksu oli (aluksi) hyvä, koostumus ihan hyvä. Ei mikään superkosteuttava, mutta muuten ihan ok tuote. En kuitenkaan osta uudestaan, tykkään enemmän paksuista voiteista.

elokuun loppuneet 2

Loreal mininaamiot: ostin keväällä pakkauksen, jossa oli kolme pientä naamiopurkkia ( 3 x 10 ml). Näillä oli eri käyttötarkoitukset, oli syväpuhdistavaa ja kuorivaa. Ihan kivoja, mutta ei mitään superspecial. Tykkään enemmän esim TBS naamioista, joten en osta uudestaan näitä.
Dermosil jalkakylpysuola: tosi raikas tuoksu, mentholi. Olen käyttänyt näitä monta purkkia jo. Ostan uudestaan.
Dermosil Nature hoitoaine: tästä tykkäsin todella paljon! Teki hiuksista pehmeät, lätistämättä niitä hirveesti. Jotkut hoitoaineet tekevät hiukset niin liukkaiksi, että ne näyttävät heti seuraavana päivänä rasvaisilta. Ostan uudestaan.

elokuun loppuneet 3

Garnier after sun sheet mask: kokeilin tätä auringon oton jälkeen, en kyllä huomannut mitään maatamullistavaa efektiä kasvoillani. Ihan raikas, mutta ei mitään erikoista. En osta jatkossa.
L'Occitane näytepussit pionikasvovoiteesta ja -seerumista: tykkään tämän sarjan tuoksusta! Kasvovoide oli ihanan paksua. Voisin ostaa joskus täysikokoisena, jos ja kun saan kaikki jo omistamani kasvovoiteet käytettyä loppuun...
Dermosil apple deo kosteuspyyhe: tämä näyte tuli käyttöön yksi päivä töissä, kun dödö petti :D Fresh af, not ... No mutta kuitenkin, yllättävää, tämä toimi! Raikasti oloa. Hätävaraksi voisin ostaa kyllä.

elokuun loppuneet 4

Essence pikakuivattava päällyslakka: tätä olen käyttänyt jo 2 vai 3 pulloa, ja ostan uudestaan jatkossa. Törkeen halpa, törkeen hyvä. Kuivattaa lakkaukset todella nopeasti, antaa upean ja paksun kiillon. Tykkään!
Dermosil hololakka Disco: siis tämä kynsilakka on oikeasti varmaan 10 v vanha! Sain tämän isoäidiltäni kaaaauan sitten. Tämä oli ensimmäinen omistamani hololakka. Aivan upea! Nyt se oli jo muuttunut paksuksi eikä sillä pystynyt enää lakkaamaan. Oh memories.
Essence luomivärinpohjustaja: ihan ok tuote, jos ottaa huomioon miten halpa tämä on (maksaa muutaman euron). Ei aina pitänyt luomivärejä paikoillaan koko päivää. En osta uudestaan.
Loreal paradise ripsiväri: tässä oli todella iso harja, välillä koin että oli hankalaa saada ripsiväri tarttumaan ripsiin, kun harja ei oikein saanut "otetta" ripsistäni... En osta uudelleen.
Oriflame ripsiväri: tässä ripsivärissä taas oli todella ohut ja piikikäs harja, en tiedä montako kertaa tökkäsin terävillä piikeillä silmääni ja näin ollen pilasin koko meikin kun silmät alkoi vuotaa... Harja oli toisin sanoen huono, ja sen takia en osta uudelleen.
Oriflame Lip Spa huulivoide: makea tuoksu, en kokenut että kosteutti supertehokkaasti huuliani. Ei voita Hurraw-lemppariani. En osta uudelleen.
Dermosil kulmakynä: LEMPPARINI!! Uusi jo käytössä, olen käyttänyt näitä ties kuinka monta jo. Ei ole koostumukseltaan liian kova eikä liian pehmeä. Superhyvä ja halpa.


Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita? :)

2 kommenttia:

  1. Kiinnotuin Essencen pikakuivattajasta, olen käyttänyt Essietä, mutta varmaan testattava toinenkin E. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä löytänyt yhtä hyvää pikakuivattajaa kuin tuo essencen.. Olen kokeillut Cesarsshopin omaa (liian voimakas haju), OPI (ei tehnyt tarpeeksi kiiltävää pintaa, eikä kuivattanut supernopeasti) ja tällä hetkellä käytössä Kiara Skyn, joka ei valitettavasti ole mieluinen sekään. Monet kehuvat kyllä Essietä, täytyis ehkä sitä kokeilla myös joskus :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)