14. syyskuuta 2018

Look Fantastic Beauty Box

Syyskuu on LF:n synttärikuukausi, kun he viettävät 4-vuotissynttäreitään - onnea onnea! Boxin sisällä oli sellaista kivaa muovinauhaa, jota kahden sekunnin jälkeen oli joka paikassa... :)

lookfantastic september

Boxi oli älyttömän söpö <3


look fantastic september

Boxini sisälsi: Aromatherapy Associates bath & shower oil, Omorovicza Mud Mask, Philip Kingsley elasticizer, Mane n Tail cream, Lord & Berry Strobing pencil, Eve Lom Cleanser & Muslin cloth.

Aika jännä sisältö, mistään tuotteesta tai merkistä en ole aikaisemmin edes kuullut. Näistä eniten innoissani olen mutanaamiosta ja Mane n Tail voiteesta, joka sopii kuivalle iholle (käsille, polviin jne). Strobin kynää kokeilin kämmenselkään, mutta se ei ollut niin pehmeä että luulisi sen toimivan esim poskipäille. Ehkä sopii paremmin silmämeikkiin.

Mitä mieltä olitte sisällöstä? Tämä oli viimeinen LF boxini ja luulen, että pidän nyt muutaman kuukauden tauon. En ole vielä päättänyt minkä joulukalenterin ostan. Jos ostan kosmekalenterin, niin en tarvitse joulukuussa vielä kosmeboxia. Ehkä sitten tammikuussa aloitan taas jonkun boxitilauksen, ehkä LF tai Jolie box :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)