17. syyskuuta 2018

piCture pOlishin uutuudet swatcheineen

Nyt olen lakannut kaikilla ostamillani PP:n uutuuslakoilla, ja on aika antaa tuomioni näistä lakoista ;D

Aloitetaan lakalla, joka on varmasti kokoelman lakka, joka jakaa mielipiteet eniten. Pooh.

pooh

Ihanan syksyinen keltainen lakka, jossa perus PP:n holohitulaa. Tämä vaatii ainakin 3 kerrosta peittääkseen kunnolla. Lakatessani olin ainakin aikovinani lakata 3 kerrosta, mutta kun katsoin kynsiäni tarkemmin niin näytti siltä, että kynsillä oli ainoastaan 2 kerrosta (ei pitäisi väsyneenä lakata, kun ei edes muista montako kerrosta on lakannut :D). Kynsiraja paistoi ainakin häiritsevästi läpi, mistä en tykännyt. Kokeilen pian uudestaan ja lakkaan AINAKIN 3 kerrosta, toivottavasti se sitten peittää täydellisesti.

picture polish pooh

Pooh on kyllä väriltään tosi hieno ja syksyinen. Pitää keksiä jotkut tosi kivat syyskoristelut tälle, ja ehkä jopa yhdistää se autumn-lakkaan jollain tapaa :)


PP pooh

Rakastan käyttää ruskeita lakkoja syksyllä. Oli ihme, etten entuudestaan omistanut ruskeaa hololakkaa! Noh, nyt sekin on korjattu kun ostin kakon. Ja oi että... tämä on niin kaunis!

kako

Tämä oli taattua PP-laatua, eli paksu koostumus (kuitenkin helppo levittää) ja peitti täydellisesti 2 kerroksella. Aaaa että.

picture polish kako

Swatch-kuvat eivät kyllä imartele lakkaa, mutta oli todella harmaa ja sateinen päivä kun otin nämä kuvat. Harmi. Mutta noh, eiköhän tämä kohta pääse jo taas uudestaan kynsille :)

picture polish amber

Amber... voi amber amber amber. Aivan törrrrkeen hieno lakka! En osaa oikein kuvailla minkä värinen se on. Ei ole ihan ruskea, ei nyt ihan kuparinenkaan... Jotain siitä välistä! Mieheni sanoi että amber ja kako ovat saman värisiä, arvaa meinasinko saada slaagin :O Se ei kyl kans YHTÄÄN ymmärrä.

pp amber

Tätä oli myös helppo käyttää, 2 vaivatonta kerrosta ja valmis. Aivan superihana lakka ja suosittelen tätä kaikille!

amberEnsi kuussa on I love me -messut, ja tänäkin vuonna Cesarsshop viettää samaan aikaan "varjomessuja". Ajattelin käydä Cesarsshopissa paikan päällä ja katsomassa vielä tarvitsenko jotain muitakin lakkoja tästä uutuuskokoelmasta ;D Sage ja Wizardry voisivat olla kiva lisäys kokoelmaani hmm...

4 kommenttia:

 1. Ei apua, multa on mennyt toi puuh ohi, sehän on pakko saada jo ihan nimensä vuoksi, ihana!

  VastaaPoista
 2. Fina swatches!😍 Jag väntar nog också till cesars varjomessut så att man slipper o se lackena på plats!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Jaa, jag tror nog att jag kommer köpa nååågra till ;)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)