13. syyskuuta 2018

Bette Box syyskuu

Syyskuun boxi oli kokenut jonkinmoisen uudistuksen. Tuntui, että palautteesta tosiaan oli otettu jotain opiksi, ja sisältöön oikeasti yritetty panostaa. Sisältö ei kuitenkaan ollut päätä huimaava, mutta ihan jees. Tuntui henkilökohtaisemmalta palvelulta, kun tuotekortti oli allekirjoitettu betteboxitiimiläisen nimellä, joka pakkaa boxit.

bettebox 1

En ole laskenut boxin arvoa, ja minulle jäi vähän epäselväksi että mikä tuote on jokaisessa boxissa ja mikä ei (selviää ainoastaan, kun kohta alan lukee muiden postauksia).

bettebox 2

Boxini sisältö: minikokoinen TRESemmén lämpösuoja (kätsy ottaa mukaan reissuun!), Ziajan acai berry kasvoputsarigeeli (tästä olen tosi innoissani!), Rexona dödö, Eleven hiusnaamio (riittää varmaan tyyliin 2 käyttökertaan...), Manna Kadaran 3-in-1 tuote ja Ziaja acai berry päivävoide. Manna Kadaran tuotetta voi käyttää luomivärinä, poskipunana tai highlighterina.
Olen ehtinyt jo testaamaan Manna Kadaran tuotetta luomivärinä. Oli kiva!

Kaiken kaikkiaan tuotteet ovat ihan käyttiksiä, kaikki tulee omaan käyttöön. Ei mitään sillee SUPER OMG MITEN KIVA SISÄLTÖ, mutta ei ollenkaan pettymys tällä kertaa. Ensi kuukauden boxi on tilausjaksoni viimeinen, ja näillä näkymin en ole uusimassa tilausta. Mitä mieltä olitte boxin sisällöstä? Oliko boxissanne muita tuotteita?

2 kommenttia:

 1. Mulla on erilainen kuin sulla kuten jo kommentoitkin :)

  https://charmingnails.blogspot.com/2018/09/syyskuun-bette-box.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se primer kyllä jäi harmittamaan, että sitä ei löytynyt mun boxista :(

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)