26. elokuuta 2018

Kynnet, kynnet

Lakkailin kesällä kynsiäni melko "tylsästi", eli paljon yksivärisiä lakkauksia ilman koristeluita. Välillä napsin niistä kuvia, ja ajattelin nyt tehdä tällaisen koontipostauksen. Jokaisesta ei riitä tarinaa postauksen verran, joten kiva tehdä tällainen koonti vaan :) Let's get started!

get down tonight haven

Huomasin muuten nyt kuvia editoidessa, että kaikissa lakkauksissa on käytetty piCturen pOlishin lakkoja, oh well :D Tuleepahan käytyä samalla läpi PP-kokoelma ;D
Mutta kuitenkin, ensimmäisessä lakkauksessa on käytetty Color Clubin Get Down Tonight - joka loistaa pimeässä! Sen päälle asettelin marmorikiven ja sen ympärille pieniä strasseja. Aika hieno lopputulos, vaikka tosi aikaa vievää strassien asettelu vieriviereen. Ei ihan jokaiselle kynnelle tule mieleen laittaa näitä haha

long nails

Otin kuvan pimeässä, että varmasti uskotte että loistaa pimeässä :D

glowing in the dark

Näiden kynsien jälkeen kynnet lyhenivät huomattavasti.

florence

Kynsillä on PP:n Florence, joka oli yllättävän hillityn värinen! Välillä on kiva, kun kynsillä on jotain hillittyä ja siistiä. Meinaan pian tehdä ensimmäisen syyslakkauksen, jossa käytän Florencea, Autumnia ja varmaan myös Eternalia.

picture polish florence

picture polish orchid

Sitten jaksoin taas tehdä helpot ja nopeat koristelut. Tämä koristelutapa on sellainen perus, jota teen kun en keksi muutakaan koristelua ja jotain nopeaa ja siistiä täytyy saada kynsille. Ohuella siveltimellä muutama viiva ja VALMIS :)

pp orchid

Orchid on tosi hieno lakka! Välillä unohdan tämän olemassa olon jostain syystä. Mutta aina kun käytän sitä, muistan taas miten paljon siitä tykkään.

picture polish eternal

Kesäkuussa piCture pOlish julkaisi uuden kesäkokoelman, ja siitä ostin 3 lakkaa itselleni: Eternal, fresh ja royal. Aikeinani oli tehdä swatch-postaus heti kun sain kynsilakat itselleni, mutta työkiireet ja lopulta kesäloma tuli väliin... Noh, Instagram ja blogit olivat pullollaan swatch-kuvia joten se siitä ideasta ;D Kuitenkin, eternal on niiiiin kaunis! Tästä tulee mieleen Fanta (ja nyt tuli jano.. varmaan sulle kans? )

rakas

Rakas poikani haluaa aina olla mukana auttamassa äitiä valokuvaamaan kynsilakkoja ja kynsiä :) Onpas hän oppinut hienosti miten poseerataan kynsilakkapullo kädessä ;D On aina innoissaan mukana avaamassa kosmetiikkapaketteja, yms.. Ihana pieni rakas :)

Nyt kun kesälakkaukset on saatu esiteltyä, voidaankin siirtyä syyslakkauksiin. Tykkään todella paljon syksystä, voisin melkein sanoa että se on lempivuodenaikani... Tykkään syksyn väreistä, viilenevästä ilmasta (varsinkin tällaisen liian-kuuman kesän jälkeen!) ja sateesta (jos saa olla sisällä ja vaan kuunnella sateen ropinaa <3).

4 kommenttia:

 1. Tuota koristelutyyliä, missä laitellaan viivoja tuli käytettyä alkuaikoina paljonkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se oli ensimmäisiä koristeluita mitä opettelin tekemään :D

   Poista
 2. Jättefina lackningar! Några har jag inte ens sett!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)