21. maaliskuuta 2017

Piristystä arkeen

Tiedättekö mitä... En olisi ikinä uskonut, varsinkaan puoli vuotta sitten, että pystyn sanomaan nämä sanat... Mutta. Minä valmistun kevään aikana! Opinnäytetyö on hyväksytty, ja tuli ihan hyvä numerokin siitä. Kaikki opintopisteet (210 op) on kasassa, samoin kypsyysnäyte on kirjoitettu. Jäljelle jää kaksi juttua vielä: esitellä opinnäytetyön tulokset toimeksiantajalle sekä muille opiskelijoille. Sitten vaan paperit vetämään ja voitteko uskoa... olen kohta virallisesti restonomi!

orly orange sorbet lumene kultahiekkaa

Välillä on tuntunut todella rankalta yhdistää opiskelut, miehen 3-vuorotyö ja lapsiperhearki. Mutta tässä sitä ollaan, voisi melkein sanoa että vahvempana kuin koskaan!
Piiiiitkän intron jälkeen kynsiin. Kaipasin kynsilleni jotain piristävää. En mitään neutraalia enkä varsinkaan mitään tummaa. Keltaista ja oranssia, kiitos!

1

Aaa että kun on pirteää! Valitettavasti en ole itse yhtä pirteä, vaikka ulkona onkin hieno ilma (aina välillä). Koko viime syksyn stressi on kasannut hartioilleni ihan kaamean univajeen. Tai siis, olen nukkunut suhteellisen paljon (ollakseni kuitenkin taaperon äiti..), mutta mikään unimäärä ei tällä hetkellä auta väsymykseeni! Onhan se ihan ymmärrettävää, että kestää hetken toipua niin fyysisesti kuin henkisesti.

2

Lumenen Gloss & Care -sarjan kynsilakoissa on superihana sivellin. Siis, ehkä oikeesti paras sivellin ever. Jämäkkä, lättänä ja muotoiltu pää.

Mites teillä menee? Eikö olekin ihanaa kun on jo kevät!

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia uutisia, onnea!! Auringonpaiste kyllä keventää mieltä kummasta tuolla ulkona kävellessä. <3

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Paljon onnea! Kivan pirteät kynnet. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)