19. maaliskuuta 2017

Kauneushaaste

Löysin ihanan Saran blogista Kauneushaasteen, ja nappasin kysymykset talteen. Näitä erilaisia haasteita on kiva tehdä, koska sillä tavalla blogista tulee hieman persoonallisempi ja lukijat oppivat paremmin tuntemaan kirjoittajan. Tykkään myös lukea näitä haasteita, eli jos olet toteuttanut/meinaat toteuttaa tämän: Laita linkkiä tulemaan!

Postauksen kuvat ovat puhelimella otettuja, pieniä otteita arjestani :)

1

1. Varhaisin meikkimuisto?

Pääsiäisnoitana oleminen... Äidillä oli iso meikkipussi, jossa oli poskipunaa, mustaa kajaalia, ja ties mitä (vanhoja..) meikkejä. Pääsiäisenä äiti sitten meikkasi minut pääsiäisnoidaksi meikeillään. Mustat kulmakarvat, punaiset posket ja mustat täplät poskilla vähän niinkuin pisamina tms. Oispa tallessa kuvia tuolta ajalta...

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Yleensä ainoastaan käsirasvaa ja huulirasvaa. Toki, juhliin otan mukaan jonkun huulipunan, kajaalin ja ehkä mineraalipuuterin (riippuu käsilaukun koosta :D).


2

3. Lempituoksusi?

Joku hajuvesi? Käytän todella vähän hajuvesiä. Tällä hetkellä omistan ainoastaan yhden Victoria's Secret -tuoksun ja L'Occitanen joulukalenterin minihajuveden. Olen aikaisemmin omistanut La Vie Est Belle -hajuveden ja se kyllä on makuuni vieläkin.

1

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Pidä huolta itsestäsi sisäisesti ja ulkoisesti. Liiku, syö hyvin (herkut ehdottomasti sallittu) ja rentoudu.

4 

5. Uusin kosmetiikkalöytösi?

Essencen mattaposkipuna. AIVAN UPEA! Sopivasti pigmenttiä (ei liikaa eikä liian vähän). Sopii ihosävylleni täydellisesti.

6. Ikimuistoisin virheostokseni?

Hmm, tämä on vaikea. En nyt keksi muuta, mutta mikä vieläkin harmittaa minua: ostin kynsikoristekirppikseltä (FB) paljon water decaleja ja sitten kun sain ne käsiini, huomasin, että ovat todella huonolaatuisia. En ollut ottanut huomioon, että eivät ole samaa merkkiä kuin mitä aikaisemmin olin käyttänyt ja todennut hyvälaatuisiksi...

3

7. Meikkivoiteella vai ilman?

Noh, käytän CC-voidetta eli periaatteessa ilman meikkivoidetta? Vakiomeikkipohjaani kuuluu Lumenen CC-voide ja Dermosilin mineraalipuuteri.

8. Eyeliner vai kajal?

Kajal. Ripseni näyttävät muuten niin harvoilta. Musta kajal ylävesirajassa tekee silmilleni ihmeitä!

4

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Kulmaväri. Minulla on melkeinpä 24/7 jotain kulmaväriä, koska naturellit kulmani ovat todella... naturellit. Todella vaaleat (vaikka muuten olen tumma), harvat, soijottavat sinne tänne. Hyh.

4

10. Tuote, jota haluat koittaa?

Jonna H:n blogissa on vilahdellut useampaakin otteeseen Cliniquen poskipunat... Ehkä joku päivä raaskin ostaa itselleni yhden :)

4 kommenttia:

 1. Kiva, että säkin teit tän! :) Cliniquen poskipunat on ihania, parasta, että ne eivät ole kalliimmasta päästä selektiivisestä kuitenkaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä talous antaa periksi ostaa Cliniquen poskipunia sitten joskus kun löytyy työpaikka :'D

   Poista
 2. Olipa kiva lukea tätä sunkin tekemänä :) mulla on muuten myös varhaisimmat meikkimuistot justiinsa pääsiäisnoituuksista! 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pääsiäisen tienoilla lähdössä vanhempieni luokse hmm... löytyisköhän valokuva-albumista Noita-akka Daniela :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)