12. maaliskuuta 2017

Käsintehtyjä tuotteita Bomb Cosmetics Finlandilta

Kuten olen aikaisemmin kertonut blogissani, olen alkanut enenevin määrin suosia luonnonkosmetiikkaa, mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia sisältäviä tuotteita. Erityisesti ihonhoidossa suosin nykyään luonnollisia tuotteita.

Sain testiin Bomb Cosmetics Finlandilta tuotteita. Kiinnostuin heidän eettisistä lupauksistaan: hyväntuoksuisia tuotteita, paljon luonnollisia ainesosia ja käsintehdyt tuotteet. Yritys on eläinkokeita vastaan. He kierrättävät mahdollisimman paljon ja tuotepakkauksissa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätettyä materiaalia. Mielestäni on todella hienoa, että yritys kantaa vastuuta maapallomme hyvinvoinnista.

bomb cosmetics finland

Kuvassa saamani 4 tuotetta. Ja voin kertoa, että ensimmäinen ajatus näistä on... TUOKSUTAIVAS!


bomb cosmetics body buff

Minulle arjen luksusta tarkoittaa esimerkiksi sitä, että käytän tuotteita jotka tuoksuvat mielestäni hyvälle. Näissä Bomb cosmeticsin tuotteissa todellakin on tuoksua, mutta en itse ainakaan koe sen olevan liian voimakas.
Ensimmäinen tarkemmin tarkasteltavana oleva tuote on lempparini tähän mennessä: Body Buff vartalovoi. Tämä sisältää sheavoita (jota rakastan!!), kookosöljyä, puhdasta litsea cubeba- ja neroliöljyä. Ja pahoittelni, että kuvassa on kokeiltu tuote... en vaan malttanut pitää näppejäni erossa siitä ennen kuvaamista! Tätä oli pakko kokeilla heti. Tämä on todella paksua, runsasta ja kosteuttavaa. Kestää hetki että se imeytyy kokonaan. Tuoksuu vielä seuraavanakin päivänä iholla! Tämän tuotteen tuoksu vei minut suoraan takaisin Turkin matkallemme vuosia sitten. Kävin Turkissa hamamissa, ja siellä käytettiin täysin samantuoksuisia tuotteita. Tai ehkä kukkia , kynttilöitä, tai jotain. Mutta niinku PINGGG hei Daniela! Minä vien sinut Turkkiin joka käyttökerralla hahah.
Vaikuttaa riittoisalta tuotteelta. Hintaa on 12.90€. Meinaan ehdottomasti jatkossa kokeilla muitakin Bomb Cosmeticsin vartalovoita!

bomb cosmetics mango & vanilla shower gel

MMmm, lisää hyviä tuoksuja... Mango & Vanilla suihkugeeli todellakin tuoksuu herkulliselle. Aivan superihana suihkugeeli, ja sopii erityisesti hyvin nyt keväällä ja kesällä, kun kaipaa hieman raikkautta elämäänsä ja piristystä synkän talven jälkeen. Tuoksu jää leijailemaan kylppäriin suihkun jälkeen - tykkään!
Tässä tuotteessa on 300 g suihkugeeliä, eli kestänee puoli ikuisuuden käyttää loppuun :'D Hintaa tuotteella on 10.95€.

bomb cosmetics mint choc chip shower butter

Seuraava tuote oli ennakkosuosikkini ja odotukseni olivat katossa tuotteen suhteen. Mutta toki, kun on korkeat odotukset, pettyy herkemmin... Ja valitettavasti niin kävi tämän kohdalla.Mint choc chip suihkuvoi tuoksuu minttusuklaajäätelölle. Siis varsinkin se Lidlin oman merkin minttusuklaajäätelö, oi nammmm.
Odotin tämän olevan vielä kosteuttavampi, että oikeesti tuntisi, että ei tarvitse tämän käytön jälkeen enää levittää vartalovoidetta. Tämä on pakkaukseltaan myös hieman hankala käyttää suihkussa: kansi pois ja päälle märillä käsillä, tuote on puolikiinteää eli märillä käsillä hinkkaat tuota pintaa --> purkkiin menee hirveesti vettä --> tuntuu että tuotetta menee hukkaan kun yrittää jollain tapaa saada ylimääräisen veden pois. Ähh, oli kyllä hankala käyttää suihkussa. Onneksi tämä on iso purkki (365 g), joten ei lopu ihan heti heh. Hintaa tällä on 12.90 €.


bomb cosmetics berry bar

Tätä Berry Bar -palasaippuaa en ole vielä avannut, koska minulla on tällä hetkellä toinen palasaippua käytössä. Odotan, että se loppuu niin avaan tämän. Sopivasti kesäksi, luulen että tämä herkullisen tuoksuinen (magnolia ja ruusupuun eteeriset öljyt) sopii just superhyvin kesällä käytettäväksi!


Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen näihin tuotteisiin. Tuotteilla on herkulliset tuoksut ja tuntuvat laadukkailta. Hinta on sopiva laatuun nähden. Bomb Cosmeticsilla on paljon muitakin tuotteita: kylpykuulia (oispa meillä kylpyamme!!), huonetuoksuja, huulivoiteita, käsirasvoja (meinaan ehdottomasti kokeilla), kasvotuotteita, kynttilöitä, vartalokuorintoja (haluan myös testata...) ja palashampoita.

Onko Bomb Cosmetics teille entuudestaan tuttu?

9 kommenttia:

 1. Ihan uusi merkki mulle. Kiva kun esittelit, luonnollisuus kiinnostaa minuakin. :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat putelit, minttupurkista tulee mieleen ihan Ben & Jerryn jäätelöpurkit, ei huono asia ollenkaan. :D

  VastaaPoista
 4. Oi, näitä on vilahdellut nyt muuallakin! Tosi kiinnostava merkki, ihan älyttömän herkullisen näköisiä tuotteita :D

  VastaaPoista
 5. Kuulosti kivoilta ja pakkaukset myös kivoja

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)