28. maaliskuuta 2017

essencen silmämeikkituotteet

Aloitin viime viikolla uuden lyhkäisen "postaussarjan", jossa käyn läpi joitakin essencen tuotteita - niin uutuuksia kuin vanhempia tuotteita. Aikaisempi postaus käsitteli essencen kynsituotteita. Osa tuotteista on saatu pr-toimistolta, osa ostettu omilla rahoilla. *-merkitty pr-tuotteita

2

Lempparimeikkituotteitani ovat silmänrajaustuotteet ja kajalit. Ylläolevassa kuvassa kaikki tuotteet ovat SUPERHYVIÄ. Super precise eyeliner on loistava tuote: sivellin on todella ohut, joten saat tehtyä todella ohuen rajauksen. Mutta toki rajauksen saa tehtyä helposti myös näyttävämmäksi!
The cushion eyeliner* (3,69 €) on uutuustuote. Aluksi olin skeptinen: toimiiko se oikeasti? Sisällä on tyyny, johon vaan dippaat viistopäisen siveltimen. Oikeasti, ei tarvitse edes dipata sivellintä, vaan ainoastaan kevyesti kosketat siveltimellä tyynyä. Ja siveltimeen tulee juuri täydellinen määrä eyelineria ja saat tehtyä hienon rajauksen. Superhyvä tuote!
Sculpting eye pencil* (2,89 €) on myös uutuustuote. Siinä on musta puoli ja valkoinen puoli. Mustasta puolesta tykkään todella paljon! Pigmenttinen, pysyy suhteellisen hyvin vesirajallakin. Valkoinen oli ihan ok, en oikein ole vielä tottunut käyttämään valkoista/nudea kajalia esim silmän sisänurkassa, tai alavesirajassa.

3

Olin todella innostunut, kun kuulin, että essence julkaisee My must haves -paletin*, johon voi itse koota omavalintaisia nappisävyjä! Tästähän tulee täydellinen reissupaletti. Sain 4 sävyä, joista tykkään kaikista muista paitsi vaaleanpunaisista (koska noh, rehellisesti sanottuna en tykkää vaaleanpunaisesta ;D). Eli tuon vaaleanpunaisen sävyn vaihdan johonkin toiseen sävyyn, sitten kun lähiTokmannille tulee nämä uutuudet.
Paletteja löytyy kahta eri kokoa, eli tämä 4-sävyn paletti (1,89 €) ja 8-sävyn paletti (2,49 €). Sävynappien hinta on 1,89 €. Valikoimiin tulee 32 sävyä! (osa on luomivärejä, osa muita kasvotuotteita ja jopa huulituotteita)
Tein silmämeikin käyttäen 3 sävyä paletista (eli kaikkia muita paitsi vaaleanpunaista...). En osaa ottaa hyviä meikkikuvia ehm, mutta noh, laitetaan kuitenkin tämä kuva joukkoon mukaan.

6

Luomivärit olivat ihan ok laadultaan. Silmämeikissä on käytettynä myös sitä uutta the cushion eyelineria. Vesirajassa on käytetty uutuustuotetta Sculpting eye pencil. Ja myös uutuusripsari, josta lisää juttua seuraavassa kuvassa!

4

Volume stylist 18h curl & hold mascara* (3,69 €) lupaa pitkäkestoista volyymia ja kaarevuutta ripsiisi. Noh, omat ripseni ovat kököt, eli piikkisuorat, soijottavat alaspäin jne jne. Mutta volyymia tämä ripsari kyllä antoi, pakko myöntää. Mutta jos omistat hieman kivemmat ripset, niin uskon, että tämä on ihan sopiva tuote sinulle.
Essencen lash princess on ollut hyvin paljon käytössä, kuten rähjääntyneestä putelista voi päätellä haha. Tämä on hyvä ripsari - jopa minun ripsilleni. Siitä on tullut uutuustuote, lilassa putelissa! Pakko ostaa kokeiluun.

Volume stylist mascarassa on tällainen harja:

5

Ja jos vielä jostain löydätte näitä "the velvets"-sarjan luomivärinappeja, niin OSTAKAA NE. Oikeesti, ihan todella laadukkaita! Pigmenttisiä, blendaa hyvin, tosi pehmeä lopputulos ja helppo tehdä perussilmämeikki. Nämä ovat siis poistumassa valikoimista ja ovat olleet myynnissä puoleen hintaan. Voivat olla jo loppuunmyyty, tai sitten voi löytyä hyvällä tuurilla vielä jostain alelaarista.

1

Mitä mieltä olette essencen silmämeikkituotteista ja herättikö uutuustuotteet mielenkiintonne?

6 kommenttia:

 1. Minä petyin tuohon vaaleanpunaiseen luomiväriin. Se oli pelkkää kuivaa glitteripölyä. Yäk. Muut valitsemani sävyt oli laadultaan ok.

  Näitä muuten on jo Tokmannilla. Ainakin jotain uutuuksia. Meillä taitaa olla sama lähi-Tokmanni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sormella kun swatchasin tuota vaaleanpunaista luomiväriä, niin se oli kyl pelkkää glitteripölyä... en sitten tiennyt että toimiiko se eritavalla luomella - näköjään ei :D
   Mulla on huomenna asiaa keskustaan niin voisin samalla poiketa Tokmannilla, kiitos kun infosit! :)

   Poista
 2. Mä en ole silmämeikkituotteita Essenceltä kokeillut. Mutta huulikunät, poskipunat ja kynsilakat ovat tosi hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmämeikkituotteissa on aika helposti huonoja tuotteita seassa.. luotettavimmin hyviä tuotteita ovat kyllä kynsilakat

   Poista
 3. Tämä Cushion Eyeliner kiinnostaa kovastikin, ja sen aionkin hankkia testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen! Tykkään ihan hirveesti siitä :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)