5. maaliskuuta 2017

Maaliskuun tavoitteet

Okei, kokeillaan uutta lähestymistapaa. Huomasin, että minulla on tällä hetkellä todella paljon tuotteita jotka ovat juuuuuuuri loppumassa - mitä olen toitottanut itselleni jo pari kuukautta. Eli: tuotteet ovat loppumaisillaan, mutta jostain syystä hairahdun ja käytän muita tuotteita --> edelliset tuotteet eivät lopu ikinä. Kyllästyin tähän tyhmään käytökseeni ja haluan nyt vaan nuo vanhat tuotteet pois pyörimästä nurkista. Joten, kokosin tuotteet yhteen kasaan ja nimeän tämän kasan "Maaliskuun tavoitteiksi".

maaliskuun tavoitteet

Tavoitteena on saada kaikki kuvassa olevat tuotteet käytettyä maaliskuun aikana. Osa on yhtä käyttökertaa vaille tyhjiä, toiset vaativat hieman useamman käytön krhm. Mutta haluan nämä nyt vaan äkkiä, äkkiä pois!!

Tuotteet:

- Matrix Color Care -shampoo
- Vichy kasvovoide
- L'Occitane suihkugeeli
- EOS Lipbalm
- Dermosil kasvovesi
- Garnier UltraDry dödö
- ACO jalkavoide
- kaksi ripsaria
- L'Occitanen minikäsirasva
- Dermosil käsienkuorinta-aine
- jalkakylpysuola
- Lumene CC-voide
- L'Occitane mantelivartalomaito
- Vartalokuorinta
- Hiusöljy

= 16 tuotetta

Ei nyt periaatteessa mikään mahdottomuus, jos vaan pysyn vahvana enkä yhtäkkiä ala käyttämään esim toista suihkugeeliä jne.

8 kommenttia:

 1. Täähän on mielenkiintoista:) Teen kyllä samaa, eli otan jonkun tuotteen tehokäyttöön saadakseni sen loppumaan, mutta olis kiva listata ne ihan ylös ja kattoa kuun lopussa, et miten meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on auttanut mua tosi paljon!! Suihkussa meinasin käyttää jotain muuta shampoota mutta muistin tämän listan ja käytin kiltisti matrixin shampoota haha

   Poista
 2. Jään odottamaan, miten onnistut. :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa niin paljon kaikkia melkein-tyhjia purkkeja, etta pitaisi ottaa samanlainen tavoite. :D Seuraan mielenkiinnolla, miten sun kay!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä auttaa kyllä todella paljon käyttämään niitä puolityhjiä purnukoita pois!! Nyt ei enää kehtaa epäonnistua tässä tehtävässä kun on saanut niin paljon huomiota hahah :'D

   Poista
 4. Tosi mielenkiintonen idea! Tsemppiä, jännityksellä odotan että miten kävi :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)