14. maaliskuuta 2017

Kevät ja kynsilakat

Oi että, kyllä se kevät sieltä saapuu vielä. Välillä sataa lunta, välillä lumi sulaa pois pariksi päivää. Mutta väistämättä tulee kevään merkkejä kuten linnunlaulu aamulla jne. Inspiroidun aina vuodenajanvaihdosta ja haluan koota postaukseen lakkoja, jotka sopivat tulevalle vuodenajalle. Näin teen myös kevään kohdalla, eli katsotaan mitä keväisiä lakkoja kokoelmastani löytyy!

1

Pastellivärit ovat tottakai yksi varma kevään merkki. Erityisesti pääsiäinen on ihana pyhä mielestäni! Ehkä koska olen itse syntynyt huhtikuussa ja pääsiäinen osuu melko usein syntymäpäivieni lähelle. Mutta niin, vaaleanvihreät sävyt sopivat hyvin kevääseen. This Cost Me a Mint on uusi lakka kokoelmassani enkä ole sitä vielä ehtinyt kokeillakaan. Luulen, että se pääsee piakkoin kynsille - ihana vaaleanvihreä sävy! Thanks a WindMillion on hieman tummempi. Tarvitseeko molemmat omistaa? Noh, probably not... mutta en tiedä kummasta pystyisin luopumaan!
Ihana baby blue I am what I Amethyst - joka ei myöskään ole päässyt vielä kynsille.

2

Välillä unohdan, että omistan muutaman ButterLondonin lakan. Ne ovat todella hyvälaatuisia cremejä, peittävät parilla kerroksella. Trout Pout onkin näkynyt jo tänä vuonna näissä ensimmäisissä kevätkynsissä. Keltainen Cheeky Chops sen sijaan on oiva esimerkiksi pääsiäiskynsille. Täytyykin jo alkaa suunnittelemaan pääsiäiskynsiä!

3

Mitä kevät olisikaan ilman sokerihuurrutettuja kynsiä... Toisin sanoen, nämä Rimmelin Sweetie Crush -tekstuurilakat ovat mainioita tuomaan kynsille Sitä Jotain Extraa. Olematta kuitenkaan liian yliampuvia tai liian söpöjä! Nämä ovat hieman ohuehkoja, joten vaatinee noin 3 kerrosta (ellei alle laita jonkun cremelakan). Ihania!

4

Melodious Utopia on todella upea. Keltainen kynsilakka, jossa on pinkkiä shimmeriä seassa. On hieman ohut koostumukseltaan, joten 3 kerrosta vaaditaan peittävään lopputulokseen.
Pääsiäismunalakka on tuo KBShimmerin lakka. En oikein osaa käyttää tuota muuna vuodenaikana, ehkä ihan ymmärrettävää :'D
Kultahiekkaa on todellakin nimensä veroinen. Aivan huippuhieno!

5

Minulla ei ole mitään mintunväriä vastaan, mutta jotenkin en ole ihan NIIN innostunut kyseisestä väristä. Kuitenkin, ihmeen paljon sitäkin sävyä löytyy kokoelmastani. Minttu sopii hyvin kevääseen, raikas väri kun on.

6

Mitä olisi kevät ilman lemppariväriäni heh... Ooh, pastelliliila!! En parempaa tiedä. Nämä kaksi lakkaa ovat siis dupeja toisilleen. Omistin myös yhdessä vaiheessa Essie Lilacismin, mutta luovuin siitä koska kuka nyt 3 dupea tarvitsee... (en edes minä, vaikka tämä onkin lempparivärini!)


7

Muutama vuosi sitten Isadoran Sugar Nails -kokoelma oli aika pop. Itse omistan vain yhden kynsilakan siitä kokoelmasta, mikä näin jälkeenpäin hieman harmittaa. Kokoelmassa on muun muassa yksi persikanvärinen lakka, josta vieläkin haaveilen... se on niin upea.

OPI new orleans mini collection

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä: OPI New Orleans Collection. Nämä ovat niiin kauniita sävyjä! Täydellisiä kevään valoisiin päiviin.


Nyt kyllä inspiroiduin taas ihan hirveesti! On ihanaa suunnitella etukäteen tulevaa vuodenaikaa, pohtia mitä sävyjä lakata kynsille jne. Mitä lakkoja te käytätte erityisesti keväisin?

4 kommenttia:

 1. Pastellililat ovat kyllä ihania, itselle iskee aina keväisin minttukuume. :D

  VastaaPoista
 2. Nämen gu så fina färger :D speciellt Where my peeps at :D Har du gjort marmorbakgrunden med marmordekorplast?? :D Jag har sån hemma, jag vill också göra fotobakgrund av det <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Where my peeps at är ett lite annorlunda nagellack, ganska unikt!! Passar perfekt till påsken :) ja, jag har klistrat en pafflåda med marmordekorplast , jag tycker att det är fin bakgrund :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)