30. maaliskuuta 2017

OPI Bubble Bath #tbOPI

Viime viikolla jäi tbOPI tekemättä, koska en omista Lady Blackia. Oli niin paljon muuta postattavaa niin en olisi edes ehtinyt miettiä tilalle jotain muuta OPI-lakkaa!

OPI bubble bath

Tällä viikolla vuorossa on vaahtokylpyä. Oispa meillä kylpyamme! Eiku siis...

2

Tein todella hempeän lakkauksen, ei oikein bubble bathista rajumpaan veny haha. Nyt on kyllä ohuesta kynsilakasta puhe, koska näihin kynsiin käytin 3 tai 4 kerrosta lakkaa eikä vieläkään peittänyt. En oikein lämpene näin ohuille kynsilakoille valitettavasti. Koristelut ja tekstuuriaksenttikynnet (essence hey, nude!) sopivat kuitenkin hyvin Bubble Bathin kaveriksi.

1

Löytyykö tälle tbOPIlle dupeja kokoelmistani? No ai että löytyykö!? No ristus, tällaiselle lakalle ei edes haluaisi löytää dupeja, mutta toisin nyt on kuitenkin käynyt...

3

Essie Mademoiselle on vaaleampi kuin Bubble Bath. Kuitenkin koostumukseltaan myös superohutta ja juurikin näitä ns. "ranskislakkoja". Mavala Riga sekä Essie Muchi, Muchi ovat täysin dupeja Bubble Bathille. No tarvitsenko kaikkia kolmea? No en todellakaan tarvitse, mutta samalla tuntuu todella vaikealta päättää, mistä luopuisin... Joten pidän kaikki itelläni ainakin toistaiseksi. Essie Sugar Daddy on huomattavasti vaaleanpunaisempi kuin Bubble Bath. Mutta taas on kyseessä ranskislakka ja ohut koostumus, joten otin sen mukaan tähän vertailuun.

Tykkäättekö käyttää ohuita ns. ranskislakkoja vai kaipaatteko peittävää, rajua lakkaa kynsillenne?

7 kommenttia:

 1. Nätit, Bubble Bath on mun lempparilakkoja neutraaleista.

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Hämyinen kuvausvalo piilotti lakan läpinäkyvyyden, enkä edes huomannut sitä ennen kuin luin tuolta tekstistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, lakka saattoi joissakin tietyissä valoissa olla suhteellisen peittävän näköinen :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. oooooh har essence texturlack?! Finns de fortfarande att få tag på?? Fin nageldesign! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag tror de inte för tillfället har texturlack :o det var förra kollektionen "colour & go", som hade några texturlack... hoppas essence har snart igen nya texturlack! :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)