9. helmikuuta 2015

Vaikeuksien kautta voittoon

Lievää kynsimasista on ollut ilmassa. Olen kolme lakkausta tehnyt tässä postausten välissä, mutta joko lakkaukset tai kuvat ovat epäonnistuneet - kiva juttu. Nyt vihdoinkin sain tehtyä lakkaukset, jotka kehtaa esitellä blogissa.

2

En yhtään tiedä mitä nämä esittävät, todella abstraktiset. Mutta tykkään näistä paljon! Idea ei toki ole omani, vaan taas löysin inspiraatiota Instagramista.

1

Pohjalakaksi valikoin Ciatén Pillow fight, joka on tuollainen harmaa-violettilakka sanoisin. Sitten nuo abstraktit ihmepiperrykset ovat akryylimaaleilla tehty, käyttäen violettia ja valkoista. Todella helpot tehdä, koska viivojen ei tarvitse olla symmetrisiä tai edes suoria. Meinasin nämäkin kynnet pilata, kun ensiksi ajattelin rajata hopeaglitterilinerilla (onneksi ehdin pysäyttää itseni ennen tuhoa!) ja sitten kun luovuin siitä ajatuksesta, meinasin laittaa mattapäällyslakkaa (ja onneksi taas ehdin estää tuhon ajoissa!). Jos jotain olen viime aikoina oppinut niin on se se, että less is more ja keep it simple.

4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)