16. helmikuuta 2015

Indie-kynsilakkani

Tuntuu tällä hetkellä siltä, että indie-kynsilakkamerkit ovat valloittaneet kynsilakkamarkkinat ja kynsibloggaajien sydämet. Ei ihme, ovathan nämä suurimmaksi osaksi uniikkeja yksilöitä! Minulle indiet merkitsevät eniten uniikkeja glitterlakkoja ja holoja. Indie-merkkien cremejä en omista yhtäkään, koska niitä peruscremejä omistan jo niin paljon ns. oikeilta merkeiltä.
Hienon auringonpaisteen kunniaksi pidin tänään indie-lakkojeni kanssa pienimuotoisen photoshootin keittiössä. Auringonvalossa nämä glitterpommit pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

kbshimmer1

Ensimmäinen indie-merkki johon tutustuin oli KBShimmer. Tehtiin pikkujouluna2013 pienimuotoinen kimppatilaus muutaman muun kynsihörhön kanssa.
Ensimmäiset swatchit nähtyäni Iris My Casesta, tiesin, että tämä lakka minun täytyy saada. Sävyltään lakka on niin minunlainen ja eriväriset- ja kokoiset glitterit ovat kuin piste iin päällä. Hävettää ihan myöntää, että kun vihdoinkin sain tämän lakan, olen ainoastaan kerran lakannut tällä... Eikä lakkaus päässyt edes blogiin asti!
Sugar Plum Faerie on todella nätti, hieman marjapuuronvärinen glitterpommi. Tätä olen muistaakseni pari kertaa käyttänyt, mutta en löytänyt blogistani kuvia lakasta kynsillä hmm... Tämä on melko ohut eikä peitä yksinään kovin helposti, joten alle kannattaa lakata jollain samansävyisellä peittävällä cremellä.
Yksi koko kynsilakkakokoelmani ihanimmista lakoista on Excuse Me, I Blurpled. Tämä on niin kaunis ettei tosikaan! Tässä yksi lakkaus toteutettuna lakan kanssa. Tämä peittää yksinään kahdella kerroksella, eli ei välttämättä tarvitse alle laittaa samansävyistä cremeä.

kbshimmer2

Where My Peeps at on minulle pääsiäislakka. En vain osaa käyttää tätä muina vuodenaikoina! Viime huhtikuussa tekemässäni pääsiäislakkauksessa käytin tätä. Kohta on onneksi taas pääsiäinen ja tämä lakka pääsee kynsille vuoden tauon jälkeen :D
Ja entäs tuo seuraava lakka... Nyt kyllä pääsi glitterit kuvissa oikeuksiinsa! I Got a Crush on Blue on järkyttävän hieno. Valitettavasti kuitenkin nuo isoimmat glitterit ovat niin isoja, että ne vajoaa pohjalle eivätkä taikatempuista huolimatta nouse pullonpohjalta siveltimen mukana. Tein nämä kynnet tällä lakalla ja tykkäsin todella paljon, vaikka harmittelin glitterien puuttumista. Lakka ei peitä yksinään, joten alle kannattaa laittaa tummansininen creme.

dollishpolish

Omistan Dollish Polishilta pari glitterpommia myös: Unicornification ja Care Bear Stare. Näitä lakkoja käytin tässä lakkauksessa ja kynsistä tuli ihan överiglitteriset haha. Välillä less is more ja seuraavalla kerralla kun käytän näitä lakkoja olen viisaampi... Laadultaan nämä ovat kyllä hyviä, ei valittamista.

sekalaisetindiet

Delush Polishin Sugar Plum Surprise on tummanvioletti lakka erivärisillä- ja kokoisilla glittereillä. Tämä ei peitä yksinään, joten vaatii alle cremen. Tätä lakkaa en ole käyttänyt ikuisuuksiin enkä ollenkaan muista miten glitterit käyttäytyivät, eli jäävätkö pullonpohjalle vai ei. Tätä voisi pitkästä aikaa kokeilla taas!
Celestialin Rosy Plum ei ole muistaakseni päässyt vielä kertaakaan kynsille, vaikka olen omistanut tämän jo kohta vuoden...Ehkä tämän olisi hyvä päästä käyttöön lähiaikoina ennenkuin unohtuu taas tämän yksilön olemassaolo.


Huh, olipas taas urakka! Näitä kokoelmapostauksia tehdessä vierähtää aina tovi, mutta taas löysin unohdettuja aarteita, joiden täytyy päästä kynsille as soon as possible.
En kovin montaa indie-lakkaa loppujen lopuksi omista enkä varsinkaan niitä, jotka ovat juuri tällä hetkellä pinnalla eli muun muassa merkit Picture Polish, Dance Legend ja F.U.N. Lacquer. Indiet ovat melko hintavia, varsinkin jos tilaa suomalaisista verkkokaupoista, ja tämä onkin suurin syy siihen, miksei indie-lakkoja löydy enempää kokoelmastani.

Aikaisempiin kynsilakkakokoelmiini pääset näistä linkeistä: OPI, China Glaze ja Zoya.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ovathan nämä ihania :) ja kiva esitellä näitä hieman vanhempia indielakkoja, jotka ovat jäänyt hieman taka-alalle uusien, tunnetumpien indiemerkkien jälkeen :)

   Poista
 2. "pääsiäislakka" näyttää kiinnostavalta, samoin muutkin KBShimmerin lakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös hyvälaatuinen, harmittaa kun en pysty käyttämään muutoin kuin pääsiäisenä :P kbshimmerit ovat kyllä laadukkaita ja uniikkeja lakkoja, tykkään niistä :)

   Poista
 3. Mä niin rakastan KBShimmerin lakkoja ♡

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)