14. helmikuuta 2015

OPI Cement the Deal

Osaako joku arvata mitä tein eilen? Jotain, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa siitä lähtien kun luin tietyn kirjasarjan?

leffalippu

No tottakai, kävin Fifty Shades of Greyn ensi-illassa! Kävikö kukaan muu? Täällä meidän paikallisessa leffateatterissa ei tungosta ollut, alle 10 henkilöä meitä oli katsomassa elokuvan ensi-iltaa... Itse olin varautunut siihen, että leffa olisi jo loppuunmyyty, joten varasin lippuni jopa etukäteen. Näköjään se oli ihan turhaa haha! Mutta leffa oli kyllä todella hyvä, ja jäi sellaseen kohtaan että siitä on pakko tulla jatko-osa (ja nopeasti, kiitos!). Ja miespääosa... nam. Oli kyllä komeeta katottavaa!
Mutta niin, nyt siihen olennaiseen, eli kynsiin!

cementthedeal

Pakkohan sitä oli lakata OPI Cement the Deal -lakalla ensi-illan kunniaksi. Kivasti painautumia lakassa, vaikka annoin kuivua ihan rauhassa pari tuntia. Oh well, ei se haittaa, olen niin haltioissani näkemästäni elokuvasta haha. Itse lakasta vielä sen verran, että on koostumukseltaan todella hyvä. Yhdellä kerroksella peittää täydellisesti, mutta minulla on sen verran epätasainen kynnenpinta, niin laitoin vielä toisen lakkakerroksen tasoittamaan. Ei karkaa kynsinauhoille ja värikin on kiva!

Enpä nyt sitten ehtinyt lakata ystävänpäiväkynsiä ollenkaan... Ideoita olisi vaikka muille jakaa, mutta vuoden päästä kokeillaan sitten uudestaan jos ehtis!

8 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että moni on ollut katsomassa ko. leffaa, joten yllättävää että sulla on ollu noinkin tyhjä leffasali ensi-illassa. O_o Itse harkitsen vielä, kun en oo kirjojakaan lukenut... Tää Cement The Deal on kyllä ihan kiva harmaansävy, jonka voisin jopa hommata. :)

  VastaaPoista
 2. Mä oletin kanssa että leffateatteri olisi ollut täpötäynnä! Ei taida nää paikkakuntalaiset olla kovin innokkaita leffassakävijöitä: kerran oltiin avomiehen kanssa ainoat koko leffasalissa :'D
  Tää on kiva kun ei oo niin tumma! Eikä tässä oo shimmeriä, tää on uniikki yksilö kokoelmassani :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tää on jo kolmas kerta kun käytän tätä lakkaa, ja ostin sen alle kuukausi sitten! Kertoo siis melko paljon miten paljon tykkään tästä :D

   Poista
 4. Kaunis harmaa joten en ihmettele vaikka oot jo monesti tällä lakannut :) En ollut ensi-illassa mutta olen kyllä menossa katsomaan kyseisen elokuvan ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkemisenarvoinen leffa ja omistamisen arvoinen lakka ;D

   Poista
 5. Kauniin sävyinen kyllä tää lakka, ihan must have kun ei mitään vastaavaa omasta kokoelmasta löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on upea! Niin kaunis lakka, että viitsin jopa Suomen hinnoilla ostaa tämän Kicksistä :) mutta oli jokaisen sentin arvoinen!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)