21. helmikuuta 2015

Luumukarkki on silmäkarkki

Epätoivoinen, viimeisillään raskaana oleva kynsibloggaaja täällä hei. Vajaa 2 viikkoa laskettuun aikaan ja en malta odottaa. Nyt meinaa alkaa oleen hieman epämukavat oltavat ja rakas avomieheni kuvaili minua eilen näin: "oot kyllä oikee pain in the ass". Kuulemma muistutan sitä riiviötä Snickers-mainoksessa, ootteko nähneet? Se, jolle täytyy antaa Snickers, koska muuten tämä örkki on ihan kauhea nälkäisenä. Jep, that's me!
Mutta kuitenkin, kaikesta epämukavuudesta ja epätoivoisesta olosta huolimatta, sain lakattua kynnet eilen. Ei mitään tajunnanräjäyttävää, mutta suotakoon se minulle tässä tilassa anteeksi!

delushpolish2

Oli edellisestä indie-kynsilakkakokoelmani läpikäymisestä jotain hyötyä: löysin kätköistä upean lakan!

delushpolish1

Lakkauksen pääosassa loistaa Delush Polishin Sugar Plum Surprise. Lakka on jellypohjainen ja alle kannattaa suosiolla laittaa tumma lakka. Sugar Plum Surprisea ei ole nähtävästi tarkoitettu kerrostettavaksi: itse laitoin kaksi kerrosta luumuyllätystä, koska ensimmäisellä kerroksella tuli vain pieniä glittereitä (isoimmat ovat vajuneet pohjalle, kannattaa pitää pulloa vähintään 10 min ylösalas). Kuitenkin kaksi kerrosta on yksi kerros liikaa: pienet glitterit alla saavat lopputuloksen näyttämään siltä, että lakka olisi kuplinut hirveesti - vaikka ei todellisuudessa olekaan.

delushpolish3

Joten Delush Polish Sugar Plum Surprisen alle lakkasin kerroksen Orly Plum Noiria. Molemmat lakat ovat tuollaisia tummia luumunsävyisiä, joten sopivat perfect yhteen! Muilla kynsillä on kolme kerrosta Orly Bon Bon-lakkaa, joka on koostumukseltaan toooodella ohutta. Senpä takia piilotin kynsirajan decalien asettelun jälkeen China Glazen Fairy Dustilla. Melko simppelit kynnet, mutta tuon Delush Polishin lakan kaikki erikokoiset- ja väriset glitterit tuovat lakkaukseen sitä jotain ekstraa.

12 kommenttia:

 1. Jaksamisia loppuviikoille, muistan tunteen erittäin hyvin. Ja molemmillta kerroilta, kun meni 10 ja 11 päivää yli lasketun ajan.. Aika rankkaa oli. Onneksi on vielä talvi, keskellä kesää lyllerrys oli aika kamalaa. Toivottavasti et ihan niin kauaa joudu odottamaan kuin minä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♡ mä tiedän että tämä raskaus menee yli lasketun ajan, ei oo pikkumies vielä antanut merkkejä siitä että tahtois saapua jo... mutta olen kyllä kiitollinen että on talvi, nyt jo tuntuu siltä että kantais lämpöpatteria 24/7, en uskalla kuvitella minkälainen olo ois kesällä... :D

   Poista
 2. Kauniit kynnet :) <3 paljon voimia sulle, toivottavasti ei Snickersit pääse loppumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ helvetti pääsee valloilleen tässä talossa jos snickersit pääsee loppumaan ;D

   Poista
 3. Tsemppiä loppuun! Nätit lakkaukset taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki tsemppaavat sanat antaa tällä hetkellä tosi paljon voimia :)

   Poista
 4. Täällä on monsteri ilman raskauttakin joten sulla on ainakin hyvä syy :) "heittää Snickersin postiluukusta ja juoksee karkuun" :D Ihanat lakat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, helpottavaa kuulla että en ole ainut hankala nainen ;D

   Poista
 5. Delush näyttää yllättävän kivalle. :)

  Tsemppiä raskauden loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Delush on nätti, nuo erikokoiset ja -väriset glitterit ovat just perfect!
   Kiitos <3

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)