28. tammikuuta 2015

Ruusuilla tanssimista

En tiedä mistä yhtäkkiä sain idean väsätä ruusuja kynsilleni. Tää oli taas yksi näistä hetken mielijohteista, jotka tupsahtavat päähäni herätessäni yhtäkkiä yöllä. Sitten nämä ideat jäävät kummittelemaan mieleeni ja niistä pääsee eroon ainoastaan toteuttamalla ne. Niin kävi tälläkin kertaa.

ruusut1

Mutta hyvä idea tämä oli, koska olen superinnoissani näistä kynsistä! Lopputuloskin on todella onnistunut, jos ottaa huomioon että olen ihan itse omin pikku kätösin piirrellyt nämä ;D

ruusut3

Mutta sitten koittaa aina se hetki, kun kysyn avomieheltäni mielipidettä lopputuloksesta. Eilinen keskustelumme meni näin:
Avomies saapuu iltamyöhään kotiin salibandytreeneistä. Minä pompin innoissani ovelle vastaan esitelläkseni upeita kynsiäni.
Minä: *pomppii* katokatokato mun kynsiä!! eiks oo hienot!! mitä nää muistuttaa?
Mies: *(liian) pitkä hiljaisuus*
Minä: oikeesti, sun on pakko arvata mitä nää on *itku kurkussa*
Mies: No karkkeja? Ei ne ainakaan leppäkerttuja oo...
Minä: OOTKO TOSISSAS! Etkö huomaa että nää on ruusuja?!
Mies: No kyllä mä aattelin että ne saattaa jotain kukkia olla, mutta mitä noi epämääräiset vihreet pisteet on?

ruusut2

Mutta oli kuulemma hienot kynnet kuitenkin. Äidillekin lähetin kuvan whatsapissa ja hän kehui niitä. Life is goooooood.

ruusut4

Pohjalakaksi laitoin Essien Blancia, koska tiesin että tuo Sally Hansenin Satin Glam Crystalline ei peitä yksinään. Crystalline saatu miitistä. Nämä Satin Glamithan kuivuvat mataksi, joka oli tosi hienon näköistä. Mutta kun tein koristeluja lakan päälle, niin tottakai se vaatii aina päällyslakan.

ruusut5

Ruusut tein tuollaisilla kynsilakkakynillä, joissa on superpieni pää. Ruusujen teko tällaisilla kynillä oli todella helppoa! Kaikenkaikkiaan lopputulos muistuttaa mielestäni hieman häämekkoa: satiininen häämekko ja koristeina ruusuja. Tässähän tulee ihan hääkuume - noeiiiiii (no pikkase).

6 kommenttia:

 1. Kivanäköiset kynnet, ja pisteet siitä et oot itse piirrellyt ruusut! :)

  VastaaPoista
 2. Ei musta ois piirtämään kynsille kun ei ole muutenkaan. Mistä oot kynät hommannu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kaikkea muuta kuin taiteellinen, mutta jopa mä osasin piirtää tollaset! Uskomatonta :D
   Sain ne äidiltä tuliaisiksi lentokoneesta. He lensivät muistaakseni Finnairilla ja sieltä ennakkotilausluettelosta tilasi nämä :)

   Poista
 3. Siis ihan ruusuiltahan nuo näyttää! Hemmetin miehet, ilmankos niitä kukkia ei ikinä tule kun ei edes tiedetä miltä ne näyttää... *mutinaajupinaa*

  Muttasiis tosi hienot kynnet, väritkin on aivan ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yrittänyt opettaa tolle puoliskolle että miltä ruusut näyttää. Aina kaupassa jos kävellään ruusujen ohi nii sanon "Kato miten hienoja ruusuja!" ja yritän vihjata että tommoset ois kivat. Ehkä se ei oo ikinä ymmärtänyt mitä tarkoitan ruusuilla, jos raukka ei tiedä mitä ne on... ;D Ei ainakaan vielä ole näkynyt kukkia tässä talossa, eikä varmaan jatkossakaan :D
   Kiitos!! :3

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)