10. tammikuuta 2015

Zoya-kokoelmani

Omistan harmittavan vähän Zoya-lakkoja. Zoya valmistaa toinen toistaan upeampaa lakkaa ja jo pullokuvat saa aikaan ihastuneita huokaisuja. Vaikka omistankin ainoastaan 9 kpl Zoyan lakkoja, haluan ne teille esitellä kuitenkin: ovathan ne niin kauniita! Laitan lakkojen yhteyteen myös linkkejä postauksiin, joissa kyseisiä lakkoja olen käyttänyt.
Näistä yhdeksästä lakasta kuusi ovat Pixie Dusteja ja ainoastaan kolme lakkaa ovat ns. "normaaleja" (paitsi yksi niistä on flakie, eli ei kovin normaali sekään haha).

zoya2

Aloitetaan kolmella Pixie Dustilla: Carter, Sunshine ja Nyx. 
Carter on yksi kaikkien aikojen lempparilakoistani - se on niiin uskomattoman kaunis! Blogiin asti se ei ole kuitenkaan päässyt, koska olen aina käyttänyt lakkaa kynsillä ilman koristeluita. Näin hienoa lakkaa kun ei tahdo pilata koristeluilla. Violettirakkauteni on kyllä tyydytetty kun omistan tämän lakan!
Sunshine on tummansininen tekstuurilakka hopealla glitterillä höystettynä. Olen käyttänyt lakkaa kuukausi sitten tekemässäni jouluisessa lakkauksessa. Ihanaa tässä lakassa on se, että glitterit eivät ole mitään jättikokoisia, vaan kynnet näyttävät jollakin tapaa todella huolitelluilta.
En muista koska viimeksi olisin lakannut Nyxillä... Syy siihen on se, että kyseisen lakan koostumus on ohuempaa kuin muiden omistamieni Pixie Dustien. Siinä missä muut Pixie Dustit vaativat korkeintaan 2 kerrosta, tämä vaatii ainakin 3. On tämä kaunis lakka, mutta ei kuitenkaan ihan ehdottomia lemppareitani.

zoya3

3 Pixie Dustia lisää: Beatrix, Tomoko ja Lux.
Beatrix on sävyltään niin Halloween-mainen, että minulla on vaikeuksia lakata sillä muina vuodenaikoina :'D Olen peräti kahtena viimeisenä Halloweenina lakannut tällä, en muista että olisin muina kertoina tätä edes käyttänyt... Halloween2013 ja Halloween2014.
Tomoko on muutaman kerran myös päässyt kynsille. Erittäin kaunis kultainen tekstuurilakka, jolla riittää 2 kerrosta täydelliseen peittävyyteen. Tämä lakka oli viimeksi kynsilläni jouluaattomanikyyrissani.
Muut omistamani Pixie Dustit ovat "pieniglitterisiä", mutta tämä Lux ei ole: tässä on erikokoisia, myös melko isohkoja, glittereitä. Tämän sävyä en oikein osaa kuvailla: onko se hento vaaleanpunainen vai hieman kultainen? Tällä lakalla tein rokkikynnet kaverilleni, harmi ettei tuosta iPadilla otetusta kuvasta saa oikein selvää miltä tuo lakka oikeasti näyttää.

zoya1

Sitten ne normaalit lakat: Aurora, Maisie ja Caitlin.
Auroraa on vaikeaa kuvailla muulla tavoin kuin: maailman kaunein holo. Vaikka en muuten oikein hololakoista välitä, on tämä Aurora jopa minun makuuni (saattaa olla syynä tuo violetti väri, minä kun tunnetusti rakastan violetteja). Pikaisella googlettelulla en löytänyt blogistani postausta, jossa olisin kyseistä lakkaa käyttänyt :O Olen varmaan tätäkin käyttänyt ainoastaan yksivärisessä lakkauksessa, jolloin en ole kuvia ottanut. Tulevana kesänä meinaan kyllä tästä ottaa kuvia blogiin, olkoon vaikka yksivärinen lakkaus!
Maisie on flakielakka ja se on ainoastaan kerran ollut kynsilläni. Tein sillä reissukynnet Montenegroa varten. Upea lakka, joka pääsi oikeuksiinsa auringossa (joka ei kuitenkaan kuvien ottohetkellä paistanut). Tänä kesänä meinaan ahkerammin käyttää tätäkin lakkaa!
Tästä viimeisestä lakasta, Caitlinistä, minulla ei ole yhtään muistikuvaa käyttökokemuksesta eikä googlekaan löytänyt minulle postausta, jossa olisin tätä käyttänyt. En myöskään ollenkaan muista mistä olen tämän hankkinut... Taitaa olla siis käyttämätön, mutta tämä on kuitenkin kaunis hieman likaisen lila lakka. Tästä lakasta en osaa sen enempää kertoa, mutta tällä voisi kyllä seuraavaksi lakata.


Siinä ne sitten olivat, omistamani soijat! Noin ylipäätään Zoyat ovat korkealaatuisia ja koostumuksiltaan oikein miellyttäviä. Näillä on myös kauniit nimet, plussaa siitä. Näiden lukumäärää kokoelmassani täytyisi lisätä ehdottomasti ;D
P.S: Tämän postauksen tekoon kului yli tunti! Ja lakkoja on ainoastaan 9 kpl - näiden kokoelmapostausten teko on kyllä aikaavievää :'D Aikaisemmin olen esitellyt OPI-kokoelmani ja China Glaze-kokoelmani.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on kaunis, mutta mä en vaan pysty käyttämään sitä muulloin kuin halloweenina hahah :'D

   Poista
 2. Oi kun on kauniita lakkoja! Etenkin Maisie näyttää herkulliselta, flakieista kun pidän ja tuo sävykin on juuri minun tyyliseni :3 Hitsit sentään, milloinkohan olisi varaa näitä tilata... Kynsiharrastuksen aloittamisessa on vain yksi pimeä puoli: aina kun luulet hankkineesi kaappiin kaiken mitä haluat, löytyy kymmenittäin uusia juttuja jotka on Pakko saada... Ja rahaa menee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan nämä kalliimman puoleisia lakkoja, mutta laadultaan, koostumuksiltaan ja väreiltään aina hintansa arvoisia! Sä voisit keksiä jonkun hyvän tekosyyn tilata itelles näitä Nailcityn maahantuojalta, oisko sulla synttärit, nimpparit tulossa? Tai sitten ystävänpäivän kunniaksi! :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)