2. tammikuuta 2015

Arvioni The Body Shopin joulukalenterista

Noin, eli kuten edellisessä TBS-kalenteripostauksessa lupasin, on vuorossa kalenterin viimeisten tuotteiden esittely ja oma mielipiteeni koko kalenterista. Edellisiin esittelyihin pääset tästä ja tästä.

Aloitetaan tuotteista, jotka tulivat 5 viimeisistä luukuista.

tbs3

Eyeshadow Brush, Shea Body Butter, Wild Argan Oil Body Lotion ja Shea Shower Cream. Jouluaaton luukusta paljastui Eau De Toilette: White Musk.
Näistä viidestä tuotteesta tykkäsin todella paljon! Näistä jokainen tuoksuva tuote oli makuuni ja tuota luomivärisivellintä on kehuttu, joten innolla kokeilen sitäkin.

*********************************************************************

Mikä on sitten lopullinen mielipiteeni koko kalenterista?
Suurimmaksi osaksi tykkäsin tuotteista. Matkakokoiset tuotteet ovat kivoja niiden helppokäyttöisyyden takia - ja hei - kuka nyt olisi tarvinnut 5 täysikokoista suihkugeeliä ja vartalovoidetta? ;D Kiva kokeilla erituoksuisia tuotteita, ja vaikka tuoksu ei miellyttäisi, on se muutaman käyttökerran jälkeen loppu! Näistä matkakokoisista tuotteista otan mukaani suihkugeelin, vartalovoiteen ja kasvorasvan sairaalakassiini kun lähden synnyttämään maaliskuun kieppeillä.
Tuotteet, jotka päällimmäisenä jäivät mieleeni epämieluisina tuotteina, ovat shimmer lotionit ja kasvonaamio näytepussi. Ainiin, ja se tyhmä VIILA! Eli 4 tuotetta ei miellyttänyt ja loput 20 tuotetta olivat todella paljon makuuni - aika hyvä suoritus kalenterilta!

Ostanko TBSn kalenterin ensi vuonnakin?
Luultavasti en. Kuulemma osittain samoja tuotteita oli tässä kalenterissa ja edellisvuoden kalenterissa. Oletettavasti olisi sitten ensi vuoden kalenterissa myös joitain samoja tuotteita = ihan turhaa.
Olen kuitenkin sitä mieltä, että täytyyhän aikuisellakin olla joku kiva joulukalenteri jota avata päivittäin, joten jonkun joulukalenterin ostan itselleni. Viime vuonna minulla oli Ciaten lakkakalenteri, mutta en myöskään sitä halua uudestaan koska kalenterista oli tänä vuonna tullut joitain samoja lakkoja kuin edellisvuosien kalentereista. Onneksi tässä on nyt vielä aikaa miettiä seuraavan vuoden kalenterihankintoja haha!


2 kommenttia:

  1. Paljonko kalenterilla oli muuten hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalenteri maksoi 65 € ja sisällön yhteisarvoksi TBS sanoo 115 € :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)