3. tammikuuta 2015

OPI-täyteinen lakkaus

Pullokuvia ottaessani huomasin, että tämänkertainen lakkaus on aika OPI-täyteinen. Tästäkö huomaa mikä kynsilakkamerkki on lempparini?

opi1

Sain mummoltani uuden OPI-lakan, koska hän ei pitänyt kyseisestä lakasta. Näin tapahtuu aika usein: mummoni ostaa lakan joka näyttää pullossa kauniilta, mutta joka sitten kynsillä ei näytä hänen mielestään yhtä hyvältä. Onneksi minä olen aika kaikkiruokainen lakkasävyjen kanssa - varsinkin OPIn - joten otan ne aina ilomielin vastaan! Saamani lakka tällä kertaa on tuo keskimmäinen: Next stop... the bikini zone. Vasemmalla on Dutch ya just love OPI? ja oikealla on Muir muir on the wall.

opi2

Pullossa tuo Next stop... the bikini zone näyttää todella jännältä: hopeiselta ja lilalta. Koostumukseltaan lakka näytti pullossa olevan hieman liruinen, joten lakkasin alle kerroksen Dutch ya just love OPI? jotta Bikini-lakkaa ei tarvitsisi kerrostaa liikaa. Lopputulos on aivan mahtava: lakka kimmeltää todella paljon! On kyllä kaunis. Yksi juttu tuossa lakassa häiritsee: sen nimi (onpas iso ongelma). Mutta kun en osaa yhdistää nimeä, joka liittyy bikineihin tuollaiseen glitteriseen lakkaan? Jos lakan nimessä on sana bikini, niin kyllä minulle tulee mieleen pikemminkin joku kesäinen, kirkas tai jopa neonvärinen lakka!

opi3

Muir muir on the wall-lakkaa on etusormessa ja pikkurillissä. Niin tumma lakka, että ei siitä saanut kovin hyvää kuvaa. Pidin koristelut yksinkertaisina, koska en halunnut peittää näitä hienoja lakkoja liikaa. En ole pitkään aikaan koristellut kynsiä helmenpuolikkailla tai ylipäätään strasseilla, joten oli jo aikakin kokeilla näitä taas. Hyvin ovat pysyneet, vaikka olen siivonnut koko päivän (toivotetaan tervetulleeksi pesänrakennusvietti!). Nyt koitan vähän rauhoittua, koska olen vielä hieman flunssassa, mutta ei sitä oikein malta olla paikallaan kun tahtoisi vaan laittaa vauvanhuoneen kuntoon ja ylipäätään siivota koko kämppä lattiasta kattoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)