15. tammikuuta 2015

Tuliaiset Helsingistä

Alkukesällä muutin 300 kilometriä kauas pois pääkaupunkiseudulta. Perheeni lisäksi olen ikävöinyt shoppailua kosmetiikkakaupoissa - meiltä siellä keskellä metsää kun ei sellaisia löydy... Lähimpään Kicksiin tai Sokokselle on reilut 100 km matkaa!
Sanomattakin selvää, että kun minä saavun pääkaupunkiseudulle visiitille, niin minähän lähden koluamaan kosmetiikkakauppoja! Minulla oli reitti valmiina: Lush. Subway (lähimpään Subwayhinkin on 100 km!), Kicks, Sokos, Ruohonjuuri, Kicks ja ravintolakäynti äidin kanssa.

tuliaiset helsingistä

Aika maltillinen ostossaalis, mutta sitäkin kivempi ja odotettu!

jumping juniper

Lushilta olin päättänyt ostaa palashampoon. Olen kerran aikaisemmin kokeillut palashampoota, tosin se ei ollut Lushin oma vaan Livboxin mukana tullut Ma Provence. Lushin myyjä sai ehdottaa minulle hyvää shampoota, mutta sen ehdotukset eivät oikein olleet minun tarpeeseeni mukautetut (vaikka kerroin hiusten pesuvälit, toiveet yms). Loppujen lopuksi itse huomasin tämän Jumping Juniperin, joka on rasvoittuville hiuksille sopiva. Tuoksu tässä on melko mieto, mikä on ihan ok. Joillakin shampoopaloilla oli niin voimakas ja epämiellyttävä haju, että hyh. Maksoin tästä 13.50 € ja Lushin näytelehtisen mukaan yksi palashampoo vastaa 3 kpl 200 ml:n shampoopurkkia! Eli riittoisaa tavaraa vaikuttaisi olevan, palaan tähän tuotteeseen tarkemmin tutustuttuani.

cement the deal

Kicksistä ostin OPI Cement the Deal-lakan, joka kuuluu juuri julkaistuun 50 shades of Grey-kokoelmaan. En ole ikinä ennen ostanut täysihintaista OPIa Suomesta, juurikin tuon kammottavan hinnan (16.90 €) takia. Mutta nyt halusin palkita itseni koska a) olen sen ansainnut b) 50 shades of Grey on ehdottomasti lempparikirjasarjani ever. Tutkailtuani kotona kynsilakkakokoelmaani huomasin, että en edes omista creme harmaata lakkaa! Muutaman harmahtavan lakan omistan, mutta kaikissa on shimmeriä. Olen tähän ostokseeni kuitenkin todella tyytyväinen ja varmasti tämä pääsee kynsilleni viimeistään kun käyn katsomassa elokuvan ensi-iltaa ;D

hurraw mint lip balm

Tuleeko kenellekään muulle mieleen Hurraw-nimestä tuo yksi entinen putoushahmo Leena Hefner os Herppeenluoma? Se joka oli "hirrveeen humalassa" kokoajan ja huusi HURRAA HURRAA? No kuitenkin, ostin tällä reissulla elämäni ensimmäisen Hurraw-huulirasvan. Muistaakseni makuja/tuoksuja on reilu 20 eri vaihtoehtoa, ja kaikkia haisteltuani tajusin, että ainoastaan tämä minttu on makuuni. Tätä olenkin sitten käyttänyt jo muutaman kerran ja ahh, tää on kiva! Rakastan minttua, lemppari vihreä teeni on maultaan minttu. Tuoksun lisäksi tämän koostumus on ihanan pehmeä, ja kun tätä sivele huulille, pistelee se hetken aikaa. Koin, että mitä kuivemmat huulet, sitä enemmän pistelee. Kolmannella käyttökerralla huulet olivat jo niin pehmeät, että pistelyä ei pahemmin tuntenut. Tämä maksoi 4.95 € - not bad.

Haluaisin vielä käydä Porvoossakin shoppailemassa, ja ehkä sinne pääsenkin huomenna iskän kyydissä. En ole tässä syksyn aikana edes ehtinyt shoppailla mitään kivaa itelleni, niin onhan se nyt jo korkea aika vähän hemmotella itseään esim hyvien koulutulosten takia! Hurraa!

4 kommenttia:

 1. No kieltämättä tulee Leena mieleen, nyt kun sanoit! :D HURRAA!

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia! Hitsit sentään, mäkin haluan noita 50 Shades of Grey -lakkoja, mutta kun hinnat on Suomessa niin suolaiset, enkä viitsi parin lakan takia tilatakaan mistään :/ damn it, ehkä mä vielä odottelen vähän :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan törkeet hinnat... mutta yhden viitsin ostaa, kun en kerran ees samantyyppistä lakkaa omista entuudestaan! Cesarsshopis oli halvemmalla myynnissä, jotain 14e kpl :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)