23. joulukuuta 2014

Kynnet joulunviettoon!

Uskooko sitä tosiaan, että huomenna on jo jouluaatto?! Ensimmäinen asia, jota mietin herättyäni, oli huominen jouluruokailu anopin luona. Mitenniin jouluruoka on parasta ever?
Täytyyhän nyt sopivat joulukynnetkin tehdä aaton kunniaksi, ja valitsin siirtokuvien kaveriksi taas erittäin jouluisat lakat.

joulukynnet3

Ehkä kaunein lakka ikinä on tuo China Glaze Ruby Pumps. Se on jotenkin niin mehukkaan näköinen! Se kimaltelee niin nätisti, harmi ettei aurinko paistanut tänään niin lakan kaunista kimalletta ei oikein tarttunut kuvaan. Zoyan Tomoko on kaunis kultainen tekstuurilakka, sekin kimaltelee nätisti. Minipullossa oleva shimmerinen vihreä Color Clubin lakka on nimeltään Ho ho holly.

joulukynnet2

Lakkauksen kruunaa Bornprettystorelta saadut siirtokuvat. Tämä siirtokuva-arkki oli laadultaan hyvä ja kuviotkin ovat kivoja. Erityisesti tykkään tuosta lumiukosta - se on aika symppiksen näköinen!

XIL91

Muistutuksena vielä 10% alennuskuponki Bornprettylle! Ilmaiset postarit, paketti saapuu muutamassa viikossa.

Hyvää joulua kaikille! Nauttikaa jouluruoasta, ihanasta seurasta ja muutenkin joulun tuomasta rauhasta. Jos ette tykkää jouluruoasta niin ei hätää: Mä nautin siitä teidänkin puolesta! *rohmu*

6 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)