19. joulukuuta 2014

The Body Shop Joulukalenterin satoa vol.2

Tässä postauksessa kokoan taas yhteen joulukalenterista tulleita tuotteita. Jouluaaton jälkeen tulee viimeinen osa ja katsotaan sitten mitä mieltä olin kokonaisuudessaan kalenterin tuotteista!

joulukalenteriTBS

Tällä kertaa luukuista ovat paljastuneet: Moringa suihkugeeli ja vartalomaito, Vitamin E päivä- ja yövoiteet, Honeymania Huulivoide, Vitamin E sink-in moisture mask ja pesukukka. 
Näistä suurin pettymys oli ehdottomasti tuo pussissa oleva naamioaine. Se oli isoimmassa luukussa ja ajattelin tottakai että JESS nyt siellä on täysikokoinen tuote! Ja mikä sieltä paljastuukaan... 6 ml näytepussi. Meinasin heittää kalenterin ikkunasta pettymyksestä.
Pesukukka oli jees, meinasin sellasen ostaa kaupasta - mutta onneksi en ostanutkaan. Suihkugeeli ja yövoide menevät suoraan sairaalakassiin, just sopivat minituotteet ottaa mukaan! Loputkin tuotteet ovat aika jees, kivan tuoksuisia kaikki.

2 kommenttia:

  1. Ihan kivoja juttuja tullut, vaikka tuo naamio "vähän" ihmetyttääkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyl ihan semmone WTF-momentti kun avasin luukun... Näin kuvia tuotteista jotka tuli edellisvuoden joulukalenterista, ne oli kyllä paljon kivemmat kuin tänvuoden :/ siel ei ollu mitään näytepusseja tai viiloja...

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)