11. joulukuuta 2014

TBS Joulukalenterin satoa

Ensimmäisen luukun esittelinkin jo täällä blogissani heti 1.12. Koulukiireiden takia en ole ehtinyt esitellä mitä luukuista on sen jälkeen paljastunut, joten ajattelin esitellä kaikki nyt samalla kertaa!

TBSjoulukalenteri

Kuvasta puuttuu kaksi tuollaista samanlaista sydänmuotoista palasaippuaa, koska ne ovat jo päässeet käyttöön. Eli yhteensä 3 palasaippuaa on tullut, kaksi puuttuvaa ovat punaisia ja tuoksuina mansikka ja karpalo uskoisin. Tämä vihreä on kai tuo Glazed apple, joka on TBSn tämävuotinen joulukokoelma. Eilen luukusta paljastui punainen kynsilakka, josta luin hyviä arvosteluita. Taidan tänään itsekin kokeilla tuota lakkaa. Luukuista on paljastunut myös Frosted Cranberry shimmer lotion, Frosted Cranberry Shower Gel, Strawberry Hand Cream, Strawberry Lip Butter, Smokey eye definer-kajaali ja lopuksi vielä viila.
Näistä ehdottomasti turhin ja tyhmin oli tuo viila :D Viiloja löytyy jo miljoona, ja sen lisäksi käytän yleensä lasiviilaa enkä tuollaista tavallista viilaa. Muuten olen kyllä tykännyt tuotteista, esimerkiksi nuo palasaippuat vaahtoavat tosi hyvin ja ovat kivan tuoksuisia. Avomieskin noita käyttää, niin kerrankin se tuoksuu hyvältä (hehe <3). Kajaalia, mansikkakäsivoidetta tai huulivoidetta en ole edes avannut, koska samantyyppisiä tuotteita on jo käytössä ja käytän ne ensin pois.

Kaiken kaikkiaan ihan kiva tuotesaldo tähän asti!

4 kommenttia:

 1. Ihan kivoja juttuja tullut, tosin muakin nauratti tuo viila, kun siitä jossain toisessa blogissa luin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväntuoksuisia tuotteita on tullut, paitsi tosiaan toi viila ;D

   Poista
 2. Moni harmittelikin tuota viilaa mutta muuten ihan kivoja tuotteita kyllä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni muu on harmitellut noita palasaippuoitakin, ne on mun mielest ihan ok kunhan koko kalenteri ei oo niitä täynnä haha. Mutta kyllä ne tulee käyttöön niin se on kiva!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)