5. joulukuuta 2014

Me-Time Tag-haaste

Nappasin tämän haasteen Fanin blogista, sillä välillä on kiva kirjoitella muustakin kuin kynsistä/kosmetiikasta. En ole myöskään kovin paljoa kertonut itsestäni täällä blogissa, joten tämän haasteen kautta saisitte hieman enemmän infoa blogin kirjoittajasta!

Kuvat ovat otettu Montenegrossa, jossa lomailin toukokuussa entisen luokkani kanssa. Sopivasti ihania, kesäisiä kuvia tähän kylmään talveen... Eipähän tee mieli lähteä ulkomaille (eikun...?)

m6

Mitä katsot tai luet omalla ajallasi?
Tässä huushollissa ei pysty katsomaan telkkaria silloin kun haluaa, koska miespuolinen asukas pelaa XBOXia kaiken aikaa. Minulle pyhitetyt tv-katseluajat ovat arkisin klo 19.30 (salkkarit), perjantaisin klo 20.00-21.30 (Posse), lauantaisin klo 19.30-21.00 (Putous) ja sunnuntaisin klo 19.10-21.00 (Tanssii tähtien kanssa). Kun nämä ohjelmat tulevat, on turha edes kysyä "onks sun pakko nyt kattoo telkkarii, kun mä haluaisin pelata". Silloin avomies saa vastaukseksi todella vihaisen "nyt jumalauta se XBOX kii!". Rakastan kirjojen lukemista (paitsi koulukirjoja), mutta en ole ehtinyt mitään hömppäkirjoja lukemaan kaiken koulukiireen keskellä. Äitiyslomalla ehdin lukea niin paljon kuin napa vaan vetää!

m5

Mihin vaatteisiin pukeudut omalla ajallasi?
Ensimmäinen asia, jonka teen kun tulen kotiin koulusta/kaupungilta: otan housut pois. En tee mitään muuta ennenkuin olen saanut housut pois jaloista hahah. Päälleni vedän sitten joko leggingsit tai jump suitin, ja ahh - löhöily alkakoon!

Mitä on oman aikasi kauneudenhoitotuotteet?
Heti kun tulee mahdollisuus omaan aikaan, lakkaan kynnet. Jos en jostain syystä meinaa lakata kynsiä, laitan kasvonaamion (naamio yleensä karkottaa avomiehen pusut, koska "haisee pahalle", joten tosiaan omaa aikaa tällä konstilla saa!).

m4

Tämänhetkinen lempparikynsilakka?
Oh crap, onpas hankala kysymys... Varmaan China Glazen Fairy dust, koska #fairydusteverything

Tämänhetkinen lempparikynttilä?
Ostin jokunen viikko sitten Lidlistä semmosen JÄTTIkynttilän, se tuoksuu vaniljalle ja suklaalle ohhh rakkautta!

m8

Mitä syöt/juot omalla ajallasi?
Avomies ei tykkää siskonmakkarakeitosta, joten jos todella vietän omaa aikaa niin väsään siskonmakkarakeiton :D

m2

Vietätkö omaa aikaasi ulkosalla?
Tällä hetkellä raskaana kun olen, niin myönnän, että omaa aikaani en todellakaan vietä ulkosalla. Liitoskivut ja kaikenmaailman muut vaivat pitävät huolen siitä, että sohva on lempparipaikka vapaa-ajallani.

Voisitko koskaan mennä yksin elokuviin?
No voisin, tottakai. Ei siellä leffateatterissa muutenkaan pysty juttelee tms, niin tuntuu siltä, että siellä ois muutenkin yksin.

m3

Lemppari nettikauppa?
Dermoshop! Sieltä tilailen säännöllisin väliajoin ja olen tykännyt kaikista tuotteista.


Mielestäni tämä haaste sisälsi kivoja ja erilaisia kysymyksiä. Jos päätätte tehdä/olette jo tehneet tämän haasteen - linkittäkää postaus minulle! Minulla on nyt koko viikonlopun ajan lukea tuhansia blogipostauksia jess ;)

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva haaste! Tällaisia on välillä mukava lukea, oppii aina jotain uutta ihmisistä, joiden kynsiä kuolailee päivät pitkät :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)