21. joulukuuta 2014

Värien loistoa

Joulun perusvärejä on kiva yhdistellä keskenään. Kultainen väri toimii hyvänä perusvärinä ja siihen sitten on helppo yhdistää esimerkiksi vihreää, sinistä ja punaista - ja joulufiilis on taattu!

k2

Kynsilakkakokoelmaani hiplatessa huomasin, että omistan aika monta jouluun sopivaa tekstuurilakkaa. Siitä sainkin idean seuraaviin kynsiin: lakataan jokainen kynsi omalla jouluisella tekstuurilakalla kultaisen pohjan päälle! Ekstraa tuo myös se, että näillä valitsemillani tekstuurilakoilla on erityyppisiä ja -kokoisia glittereitä, eli jokainen kynsi on uniikki myös sillä tavalla.

k1

Näistä kynsistä tykkään todella paljon! Jopa avokki kehui näitä :3 (en tiiä onko sillä vaan hyvä joulumieli vai yrittääkö se mielistellä...) Todella helpot tehdä, mutta lopputulos on kuitenkin melko näyttävä.

k3

Pohjaväriksi lakkasin kaksi kerrosta Dermosil Rumbaa. Tämä lakka on monta vuotta vanha, mutta ei ollenkaan vielä tönkköä! Laitoin kolme koristeteipinpalaa jokaiselle kynnelle ja sitten lakkasin päälle seuraavilla lakoilla: OPI Kiss me at midnight, Essence Me & My lover, Depend 2063 (Rough Sparkle-kokoelmasta) ja Zoya Sunshine (Pixie Dust).

Tuliko teille hyvä joulumieli näistä kynsistä? :3

4 kommenttia:

 1. Onpas sun kynnet pitkät!! Ja lakkaus on tosi onnistunut, myös jouluisa. *<:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :')
   Kynnet kasvavat kuin rikkaruoho, luultavasti raskausmonivitamiinien ansiosta. Tabletit sisältävät muun muassa biotiinia, joten kynnet ovat supervahvat ja kasvavat nopeasti - eivätkä katkeile :O vaikka on talvi... Mutta nautin nyt pitkistä kynsistä ennenkuin vauva syntyy, sen jälkeen joutuu pitämään superlyhyinä :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)