15. joulukuuta 2014

Olenko aikuistunut?

Mitä minulle on tapahtunut? Minulla oli käyttämättä 25 € lahjakortti S-ryhmän toimipisteisiin. Tämä tarkoittaa kosmetiikkanarkkarille Sokoksen kosmetiikkaosastolta meikkejä.
Noh, siellä Jyväskylän Sokoksella pyörin tunnin ajan, monet myyjät kyseli minulta vuoronperään tarvitsenko apua. Varmaan epäilivät minua varkaaksi kun siellä tunnin ajan vaan pyörin ja pyörin, hiplailin tuotteita, mutta mitään en kantanut kädessäni (oletettavasti olin kai sitten sujauttanut laukkuuni kalliita tuotteita).
Kaupassa minuun iski jokin aikuismainen ajattelutapa: tarvitsetko muka oikeasti uuden nude-paletin, kun olet jäämässä vuodeksi kotiäidiksi? Tarvitsetko muka oikeasti lisää kynsilakkoja, kun vauvalle voi tapahtua kakka-vahinko kun on vastalakatut kynnet? Tämän minulle entuudestaan tuntematon ajattelutapa sai minut ostamaan koko lahjakortin summan edestä käytännöllisiä tuotteita! Siis, kattokaa nyt näitä ostoksia... How boring ja aikuismaista?!

ostoksia

Hammastahnaa, kasvovettä ja pakkaus, joka sisältää ripsarin ja eyelinerin? Toi Rimmelin paketti nyt on ihan ok, mutta hammastahna *facepalm*
Onko kenellekään muulle tapahtunut tämmöisiä outoja aikuismaisia kohtauksia, jossa ei ostetakaan kaikkea kivaa vaan ainoastaan jotain tylsiä ja tarpeellisia tuotteita? 

2 kommenttia:

  1. Jos mulla olis 25€ lahjakortti S-ryhmään, käyttäisin sen ruokaostoksiin. Kuinka tylsä mä oon :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)