9. maaliskuuta 2012

Tulos!

Minulla oli pienimuotoinen kysely tuolla oikealla sivupalkissa, jossa kysyin lukisitteko blogiani vaikka välillä kirjoittaisin kosmetiikastakin.

Tuloksena siis tämä;
Lukisin - 16 ääntä
En - 5 ääntä
Kyllä, kunhan kynsipostauksia tulee enemmän kuin kosmetiikkapostauksia - 8 ääntä


Näköjään voisin uskaltautua kirjoittamaan kosmetiikastakin täällä blogin puolella, niin monta "Kyllä" ääntä tuli :) Ja eihän sitä tarvitse lukea niitä kosmetiikkapostauksia jos ei tahdo, sillä varmasti otsikosta tai viimeistään tekstin alussa tulee ilmi, että kyseessä on kosmetiikkapostaus :)

Joku ehkä huomaa, että ne "hauska, mielenkiintoinen, tylsä"-vaihtoehdot ovat poistuneet. Joku oli innostunut painamaan sitä tylsä vaihtoehtoa jokaisessa postauksessani, joten tuntui vähän ikävältä aina nähdä että jonkun mielestä postaukseni ovat tylsiä. Haluaisin tietää mieluusti MIKSI postaukset ovat olleet tylsiä, joten voin parantaa ja kehittää itseäni+blogiani. Siksi postaustahti on hidastunut, koska se vei motivaation minulta tehdä uusia kynsiä, kun ne kuitenkin ovat aina tylsän näköisiä jonkun mielestä :) Kritiikkiä otan aina vastaan ja koitan parantaa ja kehittyä, joten ei tarvitse pelätä kirjoittaa kommenttia :)


5 kommenttia:

 1. Oi ystävä hyvä, elä ota niin vakavasti niitä, jotka huvikseen käy klikkailemassa 'tylsä' painiketta :) Ne taitaa olla vaan niitä, jotka syystä tai toisesta, ovat vähän ilkeitä toisia kohtaan :)

  Täällä kovasti odotellaan uusia kynsiä siulta, ja muutenkin uusia postauksia ja kuulumisia ! :) Toivottavasti saat pian motivaation taas takaisin ! :) ♥

  VastaaPoista
 2. Ooka puhuu asiaa :) Olen täysin samaa mieltä. Odottelen innokkaasti paluutasi blogimaailmaan :)

  VastaaPoista
 3. Olga ja Jane: Onneksi täällä blogimaailmassa on edes muutama jotka ovat noin ihania :') Tästähän tuli ihan motivaatiota, nyt jaksaa ladata kuvat kamerasta koneelle! :') Kiitos teille ihanaiset!

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä kuin ylemmät: Mä oon huomannut että täällä blogimaailmassa käydä huvikseen klikkailemassa tylsät -nappeja. En ymmärrä miksi. Sitäpaitsi sinun lakkauksesi ovat aina ihan älyttömän ihania eikä suinkaan tylsiä! Elikkä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos tuollaisten urpojen mielipiteet. ;D Jatka samaa rataa, täällä ainakin yksi uskollinen lukija!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos Käpsytin, tuo tarkoitti minulle paljon! :') Ihanaa huomata, että minulla on uskollisia lukijoita :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)