31. maaliskuuta 2012

Päivä 9

Tänään piti tehdä Rainbow nailsit, mutta ei nämä nyt ihan perussateenkaaria tosiaankaan ole. Otin pienen työkaluboksin täyteen lakkoja kun lähdin poikaystäväni luokse, eikä keltaista lakkaa tullut otettua mukaan... Eli piti jotenkin muutoin saada sateenkaarikynnet.
Sateenkaari sanana saa minut heti ajattelemaan monta eri väriä. Jotain värikästä. Ja siitä tulikin mieleen seuraava mani: skittlet! Tätäkään en ole koskaan ennen kokeillut, eli kaikki kynnet ovat eriväirisiä - värikästä indeed.
Joten onhan tämä vähän kaukaa haettua tuosta rainbow nails-teemasta, mut whatevö :D


Käytetyt lakat pikkurillistä peukkuun: OPI I eat mainely lobster, Models own: Peaches & Cream, Endamame, Soda pop pink, Jade Stone ja sitten nykyinen aluslakkani.

Tämä mani olikin aika Models own painotteinen hehe. Sainpas kokeiltua uusia lakkojani tässä samalla! Ja olin odottanut että nämä models ownit ovat aika pliisuja ja vaatisivat monta kerrosta: vain väärässä olin! Peittivät jo yhdellä kerroksella 100%, ah tätä lakkaonnellisuutta. Nämä ovat myös ihanan keväisen sävyisiä :)En oikein tiennyt miten saada kaikki kynnet samaan kuvaan haha, joten käsi on tollee krampissa lol. Mutta näkyy ainakin kaikki sävyt, patsi tuo peukun kynsi on ihan liian sininen mitä oikeasti on. Ja viimeisestä tarrafiaskosta opin, että ei pikakuivattajaa! No, en tänään käyttänyt pikakuivattajaa, mutta kuitenkin tarrojen reunat jotenkin nousivat oudosti. Ei sitä kaukaa huomaa, mutta makrokuvassa kyllä :)


Niin, esitin teille kysymyksen, että miten pystyy luomaan blogillensa oman FBsivun eli "Henkilökohtainen blogi". Tahtoisin niin tehdä FBsivut ja siellä voisi sitten kirjoitella sellassii pikkujuttuja jne :) Joten jos tiedätte miten "Henkilökohtaisen blogi"-sivuston voi luoda Fbees, kertokaa toki minullekin! :)

5 kommenttia:

 1. Kyllähän nää ihan sateenkaaresta menee kun on värikkäät. :) Itsellä ollut kesästä asti jo skittlet kokeilun alla, kertaakaan en ole vielä vaan kynsille asti saanut laitettua mitään. :P
  Tohon Fb juttuun niin siellä kun selaa etusivun ihan ihan alas niin on linkki 'Luo sivu' , saisiko sieltä tehtyä. :) Jostain joskus lueskelin kun joku kirjotti että oli tuolta tehnyt ja siellä ei ollu valintaa 'henkilökohtainen blogi' mutta hän sitten oli luonut ensin sen jollain tyyliin 'fiktiivinen hahmo' luokalla ja sitten kahlasi sivun asetuksia läpi ja sieltä jostain se blogi kohta sitten löytyi. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä menee sateenkaaren kriteeleillä, söpöt ovat! (;
  Tuohon FB-juttuun en osaa sanoa mitään.. :(

  VastaaPoista
 3. no en mä ny tiiiiiiä haha :) men tack!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)