19. maaliskuuta 2012

Toinen päivä

Haasteen toiselle päivälle on kirjoitettu oranssi. Oranssi on mielestäni kesäinen ja kevään väri. Tänään heräsin innoissani lakkaamaan kynnet oranssiksi, koska koko viikonlopun oli ollut ihana kevätsää ja oranssiset kynnet sopisivat ERITTÄIN hyvin siihen hienoon säähän.
No kappas, mitä näkyy kun avaan verhot? SATAA LUNTA. Mitä hittoa. Meinasin alkaa itkeä haha.
Noh, oranssi lakka pääsi kuitenkin kynsille ja yksinkertaiset kynnet taas, mutta tykkään näistä!Aluslakka Sally Hansen Diamond Shine, aluslakaksi nr. 2 Collistarin Rose jotain, Essencen oranssilla vinomani, kaikkiin muihin vedelty viivat Color Club Art Clubin Pink Pastelilla paitsi nimettömissä ja peukuissa on Sannalta ostetut glitter diamondit. Oranssin lakan päälle on vedetty Color Clubin Hot Couturea.

Minua pelottaa koska Blogger alkaa valittaa taas että kuvakiintiö täynnä... Blogger valitti lauantaina kuvakiintiöstä just kun olin lisäämässä uutta banneriani.. Sydän löi kyllä ekstravoltin siinä haha. No sitten eilen pystyin kyllä lisäämään ihan normisti kuvia ja nyt myös, mutta odotan sitä päivää (tosin en innolla) koska se alkaa taas rähjätä tollasesta. Miten voisin ladata kuvia sillä tavalla ettei Blogger alkaisi valittaa kuvakiintiö on täynnä?

7 kommenttia:

 1. Ihana pirteä tuo oranssi :) Munkin teki mieli lakata kynnet keväisen kirkkaasti (ovat nyt keltaiset), mutta lumisade kyllä vähän pilasi tunnelmaa :D

  VastaaPoista
 2. Kätsy Kissa: Haha, no sanos muuta! Hemmetin lumisade :)
  Johanna: Kiitti! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana neon-oranssi. :) Argh, tyhmä talvi ja lumi. :(

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat kynnet, vaikka onkin ihan yksinkertaiset. Mutta kiva muoto kun ei ole vain perus ranskis.

  Mä ite lataan kaikki kuvani Photobuckettiin, niin ei tarvi pelätä bloggerin kuvatilan loppumista. :)

  VastaaPoista
 5. Marli: Tyhmä talvii joo :(
  Nina: Kiitos :) Ah, pitääpi kokeilla tuota Photobuckettia. Mutta mielestäni joillaki oli joku ongelma että liikaa näyttöjä tai jtn et on liian suosittu niin sit pitää ostaa lisää jotain haha :D No kokeilen nyt eka ihan normi tällee bloggerin kautta lisäillä ja sitten tein profiilin tonne flickriin niin eiköhän viel vähän aikaa pärjää :D

  VastaaPoista
 6. Nää kynnethän oikein huutaa kesää ja aurinkoa. :D Kivat.
  Ja huomasinpas että sulla on bannerikin vaihtunut, ihan kivan näkönen sekin. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)