12. maaliskuuta 2012

Rakastan sitä!

Tänään saapui Loveit.filtä torstaina tilaamani paketti. Tilasin "vähän" etuajassa synttärilahjani hehe. Täytän tosiaan vasta ensi kuussa 19.. :D No mutta kun oli niin hiirrveeen hirrvveeen (eikö tämä lopu koskaan tämä Leena Hefnerin matkiminen :( ) tarjous! Koko maaliskuun ajan on ilmaiset toimituskulut ja naistenpäivän kunniaaksi sai yhden miniOrlyn kaupanpäälle (arvo 7,40 €). No minähän heräsin aikasin torstaiaamuna tilaamaan jotten vaan jäisi ilman ilmaista Orlya hehe.


Ensiksi itse itselleni maksettu 28 neutraalivärin paletti bhCosmeticsilta. Olen kuullut paljon hyvää näistä paleteista, joten tilasin itselleni tällaisen.


Paletissa on siis paljon erisävyisiä ruskeita, jotka tulevat sopimaan erittäin hyvin arkeen (tosin en kaihda pitää sinistä, liilaa tai punaista luomiväriäkää, vaikka äitini mielest ne ei sovi arkeen hah.).

Sitten poikaystäväni kustantamaan lahjaan. 88 mattaluomiväripaletti, samalta merkiltä. Hinta 13 € ja jotain senttejä :DMikä värivalikoima! Tässä on ainoastaan mielikuvitus rajana haha. En ole vielä näitä kokeillut, ovatko pigmenttisiä jne, mutta kai näistä tulee jossain vaiheessa tuotearvostelu jos jotakuta kiinnostaa :) Tämän paletin hinta oli 17.90 €.


Kaupanpäällisenä miniOrly nimeltään Oh Cabana boy! Itse en omistanut ennen tätä yksilöä yhtään ihan pinkkipinkkiä, joten tämä on kiva uusi tuttavuus. Tulee näyttää tosikivalta kesällä rusketuksen kanssa.


Happy  birthday to meeeee. haha.

5 kommenttia:

 1. Itselläni on tuo 88 palette Coastal Scentsiltä. Se on ainakin ihan superhyvä! En enää muita oikeastaan käytä/tarvitse. :D Tuo neutral paletti näyttää myös kivalta, jonkun tollasen tarvitsisin itselleni...

  VastaaPoista
 2. Mäkin meinasin tuollaisen paletin tilata,mutta en osannut päättää minkä niistä tilaisin, joten se sitten jäi:D Tosin tilasin sitten toisesta nettikaupasta itselleni kynsilakkoja yms kynsijuttuja synttärilahjaks:D

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja olet hommannut.
  Ite en oo viel kyseisestä paikasta tilannut mitään, mutta eiköhän sekin asia korjaannu ;)

  VastaaPoista
 4. Marli: Olen ymmärtänyt että tämä bhcosmeticsin ja coastal scentsin paletti ovat ihan samanlaisia paitsi eri nimisiä :) että ne siis tilaa samasta paikasta Kiinasta mutta laittavat vain oman firmansa nimen kuoreen :D niin onhan tuossa paletissa valinnanvaraa niin luulen että en muita tarvitse (vähään) aikaan ;) :D
  santsa: minullakin oli vähän vaikeuksia valita, mutta en halunnut shimmeriä vaan matan :) Toki tuon mukana on myös muutama shimmerinen luomivärinappi :)
  maarit: no nyt tilaamaan ja vähän äkkiä! haha :D

  VastaaPoista
 5. http://myfabulousnails-emppu.blogspot.com/

  käy kurkkaan mun melko uus kynsiblogi :)kaipaan lukijoita ja kommentteja,
  joten ois kiva jos käyt kattoo jos vaik tykkäisit :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)