21. maaliskuuta 2012

El día número 3

Tänään kolmantena päivänä oli vuorossa keltaiset kynnet.
Itse en ideaa näihin HIENOIHIN (pff.) kynsiin keksinyt, vaan idean antoi poikaystäväni lol. Kysyin häneltä mitä ihmettä voisin tehdä kun pitää tehdä jotkut keltaiset kynnet. Poikaystävä sitten heitti auringonkukat ja päätin toteuttaa hänen toiveensa hehe. En tosin jaksanut kaikkiin kynsiin auringonkukkia väkertää, joten nimettömiin ja peukkuihin tuli hienot auringonkukat ja muihin kahdella eri keltaisella liukuvärjäys ja vähän glitteriä päälle.


Auringonkukat askartelin dotting tooleilla,sen takia jälkikin on sen mukainen haha. Pikkuveljeni on parempi taiteilemaan dotting tooleilla kuin minä.. nyyh.


Unohdin ihan ottaa kuvan  käytetyistö lakoista, hui. Noh, liukuvärjäykset on tehty Rimmelin Lemon Dropilla sekä Wild and Crazyn Twilightilla. Samaa Twilightia on auringkukassa ja vihreä varsi on tehty Paris Memorisen vihreällä. Ruskeat pilkut on tehty China Glazen Ingridilla.

No nyt on ainakin kesäinen/keväinen fiilis näiden kynsien myötä! haha :D Nämä ovat kyllä pirteät pakko sanoa :) Ei nyt ihan ehkä minun tyyliäni, mutta hei, nää pysyy sentää kynsillä vain yhden päivän niin no problemos.

2 kommenttia:

  1. oisit käyttäny vähän pienempää dotting toolia

    VastaaPoista
  2. niiin: käytin isompaa dotting toolia ison ympyrän tekemiseen ja terälehdet koitin tehdä pienellä dotting toolilla, mutta ne eivät onnistuneet kovin hyvin :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)