28. maaliskuuta 2012

Päivä numero joku

En muista mikä päivä tänää on vuorossa haha, oisko 7 tai jotain sinne päin. No mutta tiedän kuitenkin sen, mitä värejä pitää käyttää! Black and yellow black and yellow black and yellow eiku... Black and white!

Ainoastaan kaksi lakkaa ja dotting tool tarvitsin loihtiakseni nämä kynnet.


Lopputulos on kaukana täydellisestä, mutta olosuhteisiin nähden niin onnistuivat hyvin. Eihän sitä kovin tarkkaa tarvitse katsoa että valkoinen viiva on "hieman" vinossa ja pallot eivät ole yhtä suuria, ei tämän ollutkaan tarkoitus olla kovin täydellinen :)


Oikeastaan olen jo kerran aikaisemmin tehnyt saman manin, tosin vuosi sitten. Vuosi sitten katsoin jonkun youtubegurun videota ja näin tämän manin ja päätin itse kokeilla (tosin silloin ei ollut käytössä dotting tool, vaan hammastikku!). Jälki ei ollut yhtään samanlainen kuin tämänkertainen, eli jossakin on näkyvissä kehitystä sentään. Tämä mani vuosi sitten laukaisi kynsilakkahulluuden (haha).

Ja koska tänään oli kyse valkoisesta ja mustasta, niin tässä teille kuva yhdestä mustavalkoisesta karvapallerosta, joka meni heti nukkumaan mun ostosten ja laukun päälle kun tulin takasin kotiin anoppilaan.8 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus! Täytyykin tehdä joskus, mä rakastan dotting toolia :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva mani! :) En edes aluksi huomannut että olivat vähän vinossa nuo viivat ennenkuin luin. xD Kokonaisuus näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 3. Hienot!! Mä niin tykkään pilkuista, dotting tool ollut mulla viimeaikoina ahkerassa käytössä =)

  VastaaPoista
 4. vanquish: Kiitos :)
  Marli: Kiitti! haha :D
  Mia: Kiitti :) Itse en ole dotting toolia kovin paljon viimeaikoina käyttänyt :o Kai kun en oikein keksi mitä sillä tehdä muuta kuin kukkia lol

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kyllä (: Musta ja valkonen vaan toimii aina!

  VastaaPoista
 6. nella: Kiitti :)
  hiutale: Kiitos! Niin, ja voihan sitä kokeilla eri värienkin kanssa ja keksiä muita variaatioita :)

  VastaaPoista
 7. Kivat ja mielenkiintoiset kynnet!:)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)